Menu
Количка

Аспиратор за нос

Аспиратор за нос
0
Brand: Canpol
Canpol Аспиратор за нос Предназначен е за деца под 3-годишна възраст, които не могат да почистят носа си сами.Позволява отстраняването на излишни секрети, които могат да доведат до усложнения като кашлица или ушна инфекция.Формата на върха на аспиратора е адаптирана към формата на малкия нос, което..
6.39лв Ex Tax:6.39лв
Brand: Canpol
Canpol Аспиратор за нос Един лесен начин за почистване на носа. С него бързо и безопасно почиствате бебешкия нос. Предназначен за деца под 36 месеца, които не могат самостоятелно да махнат секрета, който може да доведе до кашлица и инфекция на ушите. Предимството на този аспиратор пред другите ак..
15.49лв Ex Tax:15.49лв
Canpol Аспиратор за нос със сменяеми накрайници Благодарение на формата си, аспиратора за нос изкарва ефективно секрета от малкия бебешки или детски нос. Хигиенен и безопасен продукт. Има два накрайника: с мекия безопасно почиствате носа, а с твърдия избягвате възможността да вкарате накрайника т..
3.99лв Ex Tax:3.99лв
Brand: Chicco
Chicco Аспиратор за нос-физиологичен Физиологичен аспиратор Chicco за лесно отстраняване на излишните назални секрети. Комплектът включва: Ергономична форма, която улеснява използването му.Мек пръст с прореза против запушване, специално адаптиран към чу..
13.90лв Ex Tax:13.90лв
Brand: Chicco
Chicco Меки накрайници за физиологичен аспиратор за нос 10 бр. Всеки накрайник е опакован поотделно. Накрайникът за физиологичен аспиратор Chicco е със странични разрези против запушване.  ..
11.70лв Ex Tax:11.70лв
Brand: Miniland
Miniland Електрически аспиратор Бързо и лесно изсмуква секретите от нослето на бебето;  Почиства се с мек сапун и гореща вода, може да бъде стерилизиран; С включени 2 бр. силиконови накрайници и 2 бр. силиконови пръстени;   В удобна чантичка за съхранение.  ..
70.00лв Ex Tax:70.00лв
Brand: Nuk
NUK- Помпа за носГоляма помощ за малки нослета. Освобождава нежно и безопасно от носните секрети. Широк накрайник за предотвратяване дълбокото проникване в носа и нараняването. Съдържа два накрайника...
7.30лв Ex Tax:7.30лв
Brand: Visiomed
До първата годинка бебето диша само през носа, поради което може да се натрупат вредни остатъци в носните канали (бактерии, вируси, полени, прах). Децата се научават да си издухват носа около 3-годишна възраст. Лошата хигиена на носа може да доведе до инфекции като настинка и да изложи детето на рис..
79.00лв Ex Tax:79.00лв
Brand: Visiomed
Впръскване и изсмукване: нежно, бързо и ефективноЕлектрическият аспиратор за нос за бебета Babydoo MX6-One с дифузер за впръскване на физиологичен разтвор е важна иновация за ефективната хигиена на нослето на бебето.До първата годинка бебето диша само през носа, поради което ..
89.00лв Ex Tax:89.00лв
Showing 1 to 9 of 9 (1 Pages)
Този сайт използва бисквитки. Прочетете повече в "Политика за бисквитките".