Menu
Количка

Активно двигателни играчки

Активно двигателни играчки

Активно двигателни играчки стимулират различните възприятия на бебето.

Насърчават важни умения ,като тактилното възприятие, финната моторика, координацията око-ръка, концентрацията.

Купете с бърза доставка от babyone.bg


0
Brand: Chicco
Chicco Боулинг Всяка една от кеглите може да бъде разделена и да се поставя на основата на всяка една друга кегла. Кеглите стимулират творческите умения на детето. Различните цветове и цифри на кеглите, помагат на детето да да брои до шест. Топката която е в комплекта е изработена от мек..
45.00лв Ex Tax:45.00лв
Brand: Chicco
Chicco Магически пумпал Магическият пумпал на Chicco има много пеперуди и калинки, които се въртят вътре. Огледалото, разположено в центърана пумпала, увеличава атрактивната игра на цветове и движения. Подходящ за деца над 6 месечна възраст...
48.00лв Ex Tax:48.00лв
Brand: Chicco
Chicco Футболна врата Трите електронни режима на футболната игра на Chicco позволява на детето да играе само или с компания. Петте нива на трудност правят играта на децата по-вълнуваща. Когато детето вкара гол във вратата се активират ярки светлини, придружени с весела музика. ..
89.90лв Ex Tax:89.90лв
Brand: Playgro
Playgro Jerry’s Class Активна играчка със светлина и звуци Камион 1-3 години Характеристики: Камион със светлина и звуци, който помага за научаване за причинно-следствените връзки     музика и движение       действие и реакция &nb..
19.00лв Ex Tax:19.00лв
Brand: Playgro
 Активна играчка за бутане с топчета - Октопод (12-36м) Характеристики    Включени са 4 топки с различни текстури   Когато играчката се бута, пипалата на октопода се завъртат, повдигат се и топките, които са поставени в „корема“ на октопода, излитат, учейки детето на дейс..
41.90лв Ex Tax:41.90лв
Brand: Playgro
Playgro Jerry’s Class Активна играчка Ксилофон (12-36м)Новата серия от образователни играчки "Jerry’s Class" на австралийската марка Playgro.Те са създадени специално за нуждите и развитието на малките деца, в процеса им на растеж.Богатата гама от нови играчки предлага много цветове, музика и функци..
29.00лв Ex Tax:29.00лв
Brand: Playgro
Playgro Jerry’s Class Активна играчка със звуци "Волан" (12-36м)Активната играчка Волан ще удиви Вашия малък любител на високите скорости. Ярки цветове и разнообразни звуци и мелодии насърчават зрителното и слуховото възприятие. Елементи, стимулиращи фината моторика. Налични са ключ за запалване, ск..
39.00лв Ex Tax:39.00лв
Brand: Playgro
Playgro Jerry’s Class Активна играчка със светлина и звуци Полицейска кола (12-36м) Характеристики:Полицейска кола със светлина и звуци, която помага за научаване за причинно-следствените връзки-       музика и движение-       действие и реакция-  &n..
19.00лв Ex Tax:19.00лв
Brand: Playgro
Подходящи за деца над 6 месецаТактилни топки Playgro са с различен цвят и текстура като по-тъмните цветове на сензорните топки Playgro са чудесни за визуална стимулация на бебето.Разнообразието от текстурирани повърхности насърчва бебето безопасно да изследва с ръце или уста, подобрявайки зрителните..
14.90лв Ex Tax:14.90лв
Skip Hop Акордеон Таралеж Skip Hop Акордеон Таралеж
Ново
Brand: Skip Hop
Skip Hop Акордеон ТаралежEXPLORE & MORE е колекция от образователни играчки, създадени с оглед на нуждите на най-малките. Цветни, контрастни, меки или твърди, те могат да се хващат, дърпат, обръщат и безопасно да се дъвчат. ИЗСЛЕДВАЙТЕ И ПОВЕЧЕ интригувайте и привличайте вниманието на малките, о..
49.00лв Ex Tax:49.00лв
Brand: Skip Hop
Skip Hop Интерактивен сортер ЙетиЗапозназнайте се с йети, който обича да играе с вашето дете.Той говори, смее се, окуражава децата да играят и да учат цветове и форми.Характеристика:Възраст 9-36 месеца;Детето учи цветове и форми докато играеУлеснява развитието на двигателните умения, координацията и..
99.00лв Ex Tax:99.00лв
Skip Hop Интерактивна Пълзяща Пчеличка Skip Hop Интерактивна Пълзяща Пчеличка
Ново
Brand: Skip Hop
Skip Hop Интерактивна Пълзяща ПчеличкаИнтерактивната пчела насърчава пълзенето!Ако търсите играчка, която ще ви помогне да насърчите бебето да пълзи, няма да останете разочаровани оттази забавна пчеличка! Проектирана да расте с вашето дете през 3 етапа. Първият етап от играта (за деца, които още не ..
84.99лв Ex Tax:84.99лв
Showing 1 to 12 of 21 (2 Pages)
Този сайт използва бисквитки. Прочетете повече в "Политика за бисквитките".