Menu
Количка

Активно двигателни играчки

Активно двигателни играчки

Активно двигателни играчки стимулират различните възприятия на бебето.

Насърчават важни умения ,като тактилното възприятие, финната моторика, координацията око-ръка, концентрацията.

Купете с бърза доставка от babyone.bg


0
Brand: Chicco
Chicco Боулинг Всяка една от кеглите може да бъде разделена и да се поставя на основата на всяка една друга кегла. Кеглите стимулират творческите умения на детето. Различните цветове и цифри на кеглите, помагат на детето да да брои до шест. Топката която е в комплекта е изработена от мек..
45.00лв Ex Tax:45.00лв
Brand: Chicco
Chicco Магически пумпал Магическият пумпал на Chicco има много пеперуди и калинки, които се въртят вътре. Огледалото, разположено в центърана пумпала, увеличава атрактивната игра на цветове и движения. Подходящ за деца над 6 месечна възраст...
48.00лв Ex Tax:48.00лв
Brand: Chicco
Chicco Футболна врата Трите електронни режима на футболната игра на Chicco позволява на детето да играе само или с компания. Петте нива на трудност правят играта на децата по-вълнуваща. Когато детето вкара гол във вратата се активират ярки светлини, придружени с весела музика. ..
89.90лв Ex Tax:89.90лв
Brand: Playgro
Playgro Jerry’s Class Активна играчка със светлина и звуци Камион 1-3 години Характеристики: Камион със светлина и звуци, който помага за научаване за причинно-следствените връзки     музика и движение       действие и реакция &nb..
19.90лв Ex Tax:19.90лв
Brand: Playgro
Playgro Jerry’s Class Проходилка "Стъпка по стъпка" със светлини и звуци 1-3 години Играчка на колелца, подпомагаща прохождането. Стимулира активното забавление и развива моториката. С голяма и удобна дръжка за водене и допълнителни активности. Характеристики: Бебето научава за действият..
65.00лв Ex Tax:65.00лв
Brand: Playgro
 Активна играчка за бутане с топчета - Октопод (12-36м) Характеристики    Включени са 4 топки с различни текстури   Когато играчката се бута, пипалата на октопода се завъртат, повдигат се и топките, които са поставени в „корема“ на октопода, излитат, учейки детето на дейс..
41.90лв Ex Tax:41.90лв
Brand: Playgro
Playgro Музикална играчка със светлини "Изскачащи животни" (12-36м) Характеристики     Завърти, обърни и натисни бутоните за развитие на фината моторика     Забавни изскачащи герои насърчават когнитивното развитие     Playgro музика и звуци от животни за с..
29.90лв Ex Tax:29.90лв
Brand: Playgro
Playgro Jerry’s Class Активна играчка Ксилофон (12-36м)Новата серия от образователни играчки "Jerry’s Class" на австралийската марка Playgro.Те са създадени специално за нуждите и развитието на малките деца, в процеса им на растеж.Богатата гама от нови играчки предлага много цветове, музика и функци..
29.00лв Ex Tax:29.00лв
Brand: Playgro
Playgro Jerry’s Class Активна играчка със звуци "Волан" (12-36м)Активната играчка Волан ще удиви Вашия малък любител на високите скорости. Ярки цветове и разнообразни звуци и мелодии насърчават зрителното и слуховото възприятие. Елементи, стимулиращи фината моторика. Налични са ключ за запалване, ск..
39.00лв Ex Tax:39.00лв
Brand: Playgro
Playgro Jerry’s Class Активна играчка със светлина и звуци Полицейска кола (12-36м) Характеристики:Полицейска кола със светлина и звуци, която помага за научаване за причинно-следствените връзки-       музика и движение-       действие и реакция-  &n..
19.90лв Ex Tax:19.90лв
Brand: Playgro
Подходящи за деца над 6 месецаТактилни топки Playgro са с различен цвят и текстура като по-тъмните цветове на сензорните топки Playgro са чудесни за визуална стимулация на бебето.Разнообразието от текстурирани повърхности насърчва бебето безопасно да изследва с ръце или уста, подобрявайки зрителните..
15.90лв Ex Tax:15.90лв
Brand: Skip Hop
Skip Hop Акордеон ТаралежEXPLORE & MORE е колекция от образователни играчки, създадени с оглед на нуждите на най-малките. Цветни, контрастни, меки или твърди, те могат да се хващат, дърпат, обръщат и безопасно да се дъвчат. ИЗСЛЕДВАЙТЕ И ПОВЕЧЕ интригувайте и привличайте вниманието на малките, о..
49.00лв Ex Tax:49.00лв
Showing 1 to 12 of 24 (2 Pages)
Този сайт използва бисквитки. Прочетете повече в "Политика за бисквитките".