Menu
Your Cart

Активно двигателни играчки

Активно двигателни играчки

Активно двигателни играчки стимулират различните възприятия на бебето.

Насърчават важни умения ,като тактилното възприятие, финната моторика, координацията око-ръка, концентрацията.

Купете с бърза доставка от babyone.bg


0
Brand: Chicco
Chicco Боулинг Всяка една от кеглите може да бъде разделена и да се поставя на основата на всяка една друга кегла. Кеглите стимулират творческите умения на детето. Различните цветове и цифри на кеглите, помагат на детето да да брои до шест. Топката която е в комплекта е изработена от мек..
45.00лв Ex Tax:45.00лв
Brand: Chicco
Chicco Количка с дистанционно управление Danny Drift Новото дистанционно управление е като истински волан. Количка Danny Drift от Chicco е с иновативно дистанционно управление- за да завие надясно или наляво, е необходимо да наклоните волана в съответната посока и ..
95.00лв Ex Tax:95.00лв
Brand: Chicco
Chicco Количка с дистанционно управление Johny Играчката е подходяща за деца над 2 години. Фаровете светят, когато колата се движи напред, а стоповете, когато се движи назад. Дистанционното управление може да се постави на мястото на задното стъкло. Задният спойлер на количка Johny&..
75.00лв Ex Tax:75.00лв
Brand: Chicco
Chicco Магически пумпал Магическият пумпал на Chicco има много пеперуди и калинки, които се въртят вътре. Огледалото, разположено в центърана пумпала, увеличава атрактивната игра на цветове и движения. Подходящ за деца над 6 месечна възраст...
48.00лв Ex Tax:48.00лв
Brand: Chicco
Chicco Футболна врата Трите електронни режима на футболната игра на Chicco позволява на детето да играе само или с компания. Петте нива на трудност правят играта на децата по-вълнуваща. Когато детето вкара гол във вратата се активират ярки светлини, придружени с весела музика. ..
89.90лв Ex Tax:89.90лв
Brand: Playgro
Playgro Jerry’s Class Активна играчка със светлина и звуци Камион 1-3 години Характеристики: Камион със светлина и звуци, който помага за научаване за причинно-следствените връзки     музика и движение       действие и реакция &nb..
19.00лв Ex Tax:19.00лв
Brand: Playgro
 Активна играчка за бутане с топчета - Октопод (12-36м) Характеристики    Включени са 4 топки с различни текстури   Когато играчката се бута, пипалата на октопода се завъртат, повдигат се и топките, които са поставени в „корема“ на октопода, излитат, учейки детето на дейс..
41.90лв Ex Tax:41.90лв
Brand: Playgro
Playgro Jerry’s Class Активна играчка Ксилофон (12-36м)Новата серия от образователни играчки "Jerry’s Class" на австралийската марка Playgro.Те са създадени специално за нуждите и развитието на малките деца, в процеса им на растеж.Богатата гама от нови играчки предлага много цветове, музика и функци..
29.00лв Ex Tax:29.00лв
Brand: Playgro
Playgro Jerry’s Class Активна играчка със звуци "Волан" (12-36м)Активната играчка Волан ще удиви Вашия малък любител на високите скорости. Ярки цветове и разнообразни звуци и мелодии насърчават зрителното и слуховото възприятие. Елементи, стимулиращи фината моторика. Налични са ключ за запалване, ск..
39.00лв Ex Tax:39.00лв
Brand: Playgro
Playgro Jerry’s Class Активна играчка със светлина и звуци Полицейска кола (12-36м) Характеристики:Полицейска кола със светлина и звуци, която помага за научаване за причинно-следствените връзки-       музика и движение-       действие и реакция-  &n..
19.00лв Ex Tax:19.00лв
Brand: Playgro
Playgro Куче Научи формите 12м+Идеалната играчка, с чиято помощ можете да задържите вниманието на бебето и да го забавлявате, докато стимулирате сетивата и любопитството му. Точният размер за малки ръчички.Забавни разноцветни форми, които ще подпомогнат развитието на двигателните умения у бебето, ка..
33.00лв Ex Tax:33.00лв
Skip Hop Интерактивен сортер Йети Skip Hop Интерактивен сортер Йети
Ново
Brand: Skip Hop
Skip Hop Интерактивен сортер ЙетиЗапозназнайте се с йети, който обича да играе с вашето дете.Той говори, смее се, окуражава децата да играят и да учат цветове и форми.Характеристика:Възраст 9-36 месеца;Детето учи цветове и форми докато играеУлеснява развитието на двигателните умения, координацията и..
99.00лв Ex Tax:99.00лв
Showing 1 to 12 of 16 (2 Pages)
Този сайт използва бисквитки. Прочетете повече в "Политика за бисквитките".