Menu
Количка

Дрънкалки и чесалки

Дрънкалки и чесалки

Дрънкалки и чесалки

Различни видове дрънкалки и чесалки за вашето бебе ,избери и купи онлайн от babyone.bg .

При никнене на зъбките може да използвате различни видове чесалки ,за да облекчите подутите венци на бебето

С дрънкалките бебето ще се забавлява ,раздвижвайки ръчички и крачета.

Купете с бърза доставка от babyone.bg.

0
Brand: Baby Nova
Характеристика Изработено от силикон Във вътрешността на чесалката има течност, която трябва да се охлади за допълнително успокояване на венците Подходяща възраст от 3 месеца..
6.00лв Ex Tax:6.00лв
Brand: Baby Nova
Характеристика Изработено от силикон Чесалка за успокояване на раздразнените венци вследствие на избиващите Подходяща възраст от 3 месеца..
8.90лв Ex Tax:8.90лв
Brand: Canpol
Canpol Водна чесалка Делфин  Успокоява възпалените венци  Изпълнена с дестилирана вода Може да се охлажда в хладилник ..
2.99лв Ex Tax:2.99лв
Brand: Canpol
Canpol Водна чесалка Пиле  Успокоява възпалените венци  Изпълнена с дестилирана вода Може да се охлажда в хладилник ..
2.99лв Ex Tax:2.99лв
Brand: Canpol
Canpol Водна чесалка с дрънкалка Little Paw  Успокоява възпалените венци  Изпълнена с дестилирана вода Може да се охлажда в хладилник..
4.59лв Ex Tax:4.59лв
Brand: Canpol
Canpol Водна чесалка с дрънкалка Мече Дрънкалките са предназначени за най-малките деца. Това мече съчетава чесалка и дрънкалка в едно. То има меки части, които облекчават разтежа на зъбките. Атрактивните форми и интензивните цветове привличат вниманието на детето. Меките части са ад..
5.99лв Ex Tax:5.99лв
Brand: Canpol
Canpol Играчка с дрънкалка Играчката има различни текстури на материала и контрастни цветове, които стимулират сетивата на детето. Гъвкавите и ажурни елементи улесняват хващането и хвърлянето на играчка. Зърната с цветни мъниста се вижда през ажурните елементи, със сигурност ще предизвика любопит..
11.99лв Ex Tax:11.99лв
Brand: Canpol
Canpol Комплект за масажиране на венците и почистването на първите зъбки Състои се от три четки : 1. Четка за масажиране на венците - подходяща за деца над 6 месеца. Специалната форма и подходящата твърдост на почистващият връх помагат за безопасното масажиране на чувствителните детски венци. 2. ..
4.99лв Ex Tax:4.99лв
Brand: Canpol
Canpol Мека дрънкалка с чесалка Forest Friends Играчката има ярки, интензивни цветове, тя е мека и изключително приятна за допир и богата на допълнителни елементи, които стимулират развитието на визуалната, слухова и моторна координация на малкото дете. Благодарение на това продуктът осигурява мн..
12.99лв Ex Tax:12.99лв
Brand: Canpol
Canpol Мека дрънкаща играчка Forest Friends Цветната, мека играчка тя ще осигури много забавление за дълго време и стимулира развитието на визуална, слухова и моторна координация. Тя е изработена от висококачествени материали и, най-важното, има много прекрасни изненади: две меки чесалки за зъб..
19.99лв Ex Tax:19.99лв
Brand: Canpol
Canpol Мека играчка за гушкане Pastel Friends Играчката е изработена от красиви материали на допир с разнообразна структура. Благодарение на своята форма е лесно да се държи в малки ръце, а контрастните цветове ще привлекат вниманието на детето.Играчката е изработена от безопасни за детето матери..
14.99лв Ex Tax:14.99лв
Brand: Canpol
Canpol Мека играчка одеалце "Forest Friends" Играчката е изработена от красиви материали на допир с разнообразна структура. Благодарение на своята форма е лесно да се държи в малки ръце, а контрастните цветове ще привлекат вниманието на детето.Играчката е изработена от безопасни за детето материа..
14.99лв Ex Tax:14.99лв
Showing 1 to 12 of 75 (7 Pages)
Този сайт използва бисквитки. Прочетете повече в "Политика за бисквитките".