Menu
Your Cart

Britax

0
Brand: Britax
Britax Koличка B-Agile Детската количка B-AGILE е създадена, за да направи гледането на деца по-лесно и по-безопасно. Всеки родител, се е опитвал да държи бебето си и в същото време да сгъва количката знае, че не е лесно. Затова механизмът на B-AGILE за сгъване с една ръка е наист..
549.00лв Ex Tax:549.00лв
Brand: Britax
Britax Koличка B-Agile 2в1 Детската количка B-AGILE е създадена, за да направи гледането на деца по-лесно и по-безопасно. Всеки родител, който е опитвал да държи бебето си и в същото време да сгъва количката знае, че не е лесно. Затова механизмът на B-AGILE за сгъване с една ръка е наи..
859.00лв Ex Tax:859.00лв
Brand: Britax
Britax Koличка B-Agile 3 Детската количка B-AGILE 3 е създадена, за да направи гледането на деца по-лесно и по-безопасно. Всеки родител, който е опитвал да държи бебето си и в същото време да сгъва количката знае, че не е лесно. Затова механизмът на B-AGILE 3 за сгъване с една ръка е н..
549.00лв Ex Tax:549.00лв
Brand: Britax
Britax Koличка B-Agile Double Детската количка B-AGILE Double е лека, стабилна маневрена и е за двама. Притежава качествата на B-AGILE - практична и може да се управлява с една ръка. Добавихме леко алуминиево шаси, CLICK & GO® свалящи се адаптори (като аксесоари) за закре..
849.00лв Ex Tax:849.00лв
Brand: Britax
Britax Koличка B-Agile MНовата детска количка B-AGILE М е създадена, за да направи гледането на деца по-лесно и по-безопасно. Всеки родител, който е опитвал да държи бебето си и в същото време да сгъва количката знае, че не е лесно.Затова механизмът на B-AGILE М за сгъване с една ръка е наистина пол..
599.00лв Ex Tax:599.00лв
Brand: Britax
Britax Koличка B-Agile Plus Новата детска количка B-AGILE Plus е създадена, за да направи гледането на деца по-лесно и по-безопасно. Всеки родител, който е опитвал да държи бебето си и в същото време да сгъва количката знае, че не е лесно. Затова механизмът на B-AGILE Plus за ..
599.00лв Ex Tax:599.00лв
Brand: Britax
Britax Koличка B-Dual 4 B-Dual 4 е модулна количка, която предлага общо 22 конфигурации за пътуване с едно или две деца. С помоща на адаптори може лесно да бъде монтирано кошчето Baby-Safe sleeper, цялата гама на детските столчета за кола Baby-Safe както и кош за новородено. Подходяща от раждан..
799.00лв Ex Tax:799.00лв
Brand: Britax
Britax Koличка B-Lite Новата лека детска количка B-Lite е създадена, за да направи гледането на деца по-лесно и пътуванията по-удобни. Затова механизмът на B-Lite за сгъване с една ръка е наистина полезно и удобно приспособление. Към лекото алуминиево шаси ..
449.00лв Ex Tax:449.00лв
Brand: Britax
Britax Koличка B-Smart 3 B-Smart 3 е модерна количка, на която седалката може да бъде обърната напред или назад. С помоща на интегрираните адаптори може лесно да бъде монтирано кошчето Baby-Safe sleeper и цялата гама на детските столчета за кола Baby-Safe. Подходяща от раждането, B-Smart 3 притежав..
599.00лв Ex Tax:599.00лв
Brand: Britax
Britax Koличка B-Smart 3- 2 в 1 B-Smart 3 е модерна количка, на която седалката може да бъде обърната напред или назад. С помоща на интегрираните адаптори може лесно да бъде монтирано кошчето Baby-Safe sleeper и цялата гама на детските столчета за кола Baby-Safe. Подходяща от раждането, B-Smart 3 п..
899.00лв Ex Tax:899.00лв
Brand: Britax
Britax Koличка Holiday Количката Holiday е лека като перце. Изчистеният й дизайн я прави изключително маневрена и лесна за употреба, както в града, така и на път. Голям СЕННИК Сенникът позволява индивидуална корекция и промяна на позицията спрамо нуждите на детето. Осигурява висока защита от ..
399.00лв Ex Tax:399.00лв
Brand: Britax
Britax Romer Столче за кола ADVANSAFIX III SICT Столчето за кола Romer ADVANSAFIX III SICT е най-новото от обърнатите напред столчета в Група I/II/III (9-36кг), което расте индивидуално с Вашето дете и така позволява употребата на 5-точков колан до 25кг (за разлика от дру..
749.00лв Ex Tax:749.00лв
Showing 1 to 12 of 45 (4 Pages)
Този сайт използва бисквитки. Прочетете повече в "Политика за бисквитките".