Papadopoulos Детски бисквити Miranda 125гр.

Papadopoulos Детски бисквити Miranda 125гр.

1.30 лв
Боровец Бебешки бисквити банан с витамини и минерали 100гр.

Боровец Бебешки бисквити банан с витамини и минерали 100гр.

1.60 лв
Боровец Бебешки бисквити с витамини и минерали 100гр.

Боровец Бебешки бисквити с витамини и минерали 100гр.

1.60 лв
Papadopoulos Сухари с пълнозърнесто брашно 160г.

Papadopoulos Сухари с пълнозърнесто брашно 160г.

1.90 лв
ETI ЧИЧИ БЕБЕ Бисквити 172гр.

ETI ЧИЧИ БЕБЕ Бисквити 172гр.

2.00 лв
ETI ЧИЧИ БЕБЕ Бисквити БАНАН 172гр.

ETI ЧИЧИ БЕБЕ Бисквити БАНАН 172гр.

2.00 лв
ETI ЧИЧИ БЕБЕ Сухар 125г.

ETI ЧИЧИ БЕБЕ Сухар 125г.

2.50 лв
Papadopoulos Сухар пшеничeн 250гр.

Papadopoulos Сухар пшеничeн 250гр.

2.80 лв
Неналично
HiPP Бебешки сухари от 6 месец 100гр.

HiPP Бебешки сухари от 6 месец 100гр.

3.10 лв
Неналично
HIPP Био натурални оризови бисквити от 8м 35гр.

HIPP Био натурални оризови бисквити от 8м 35гр.

3.25 лв
HIPP Био оризови бисквити с боровинки от 8м 35гр.

HIPP Био оризови бисквити с боровинки от 8м 35гр.

3.25 лв
Неналично
HIPP Био оризови гризини с малина и ябълка от 8м 35гр.

HIPP Био оризови гризини с малина и ябълка от 8м 35гр.

3.25 лв
PLASMON Бебешки Бишкоти за гризкане 120 гр. след 6 месец

PLASMON Бебешки Бишкоти за гризкане 120 гр. след 6 месец

3.75 лв
Papadopoulos Сухар пшеничeн 510 гр.

Papadopoulos Сухар пшеничeн 510 гр.

3.80 лв
Bebivita Бисквитки мечета от 8м 180гр.

Bebivita Бисквитки мечета от 8м 180гр.

4.19 лв