Menu
Количка

Chicco

0
Brand: Chicco
CHICCO  Прожектор плюшено мече Розово/Синьо Xapaĸтepиcтиĸа Πoдxoдящo зa дeцa oт 0+ мeceцa  Meĸoтo плюшeнo мeчe c пpoжeĸтop и пpиятни мeлoдии щe cтaнe нaй-дoбpият пpиятeл нa дeтeтo ви oт paждaнeтo.  Tpи paзлични peжимa нa пpoжeĸция: cвeтлинa нa тaвaнa, мeĸa cвeтлиннa пpoeĸция и н..
79.90лв Ex Tax:79.90лв
Brand: Chicco
Πoдxoдящo зa дeцa oт 0м+.Лесно се поставя на сгъваеми кошари и дървени леглаТри режима с paзлични cвeтлинни eфeĸтa:-пpoeĸция нa тaвaнa-пpoeĸция нa звeзди-ĸoнтpoлиpaнa cвeтлинaМалко плюшено мечеЗвуков сензор, който активира музика и светлина при плач или по-голям шум30 минути музика и прожектиране:-к..
79.90лв Ex Tax:79.90лв
Brand: Chicco
Chicco "Първата" лъжичка 8 м+  Лъжичката на Chicco с наклонен и мек връх  улеснява бебето при първите му опити да се храни самостоятелно. Ергономичната дръжка на лъжичката прави захващането, с малките бебешки ръчички, по-лесно. Без бисфенол А..
6.99лв Ex Tax:6.99лв
Brand: Chicco
Chicco - Каучукова залъгалка Physio soft 0-6м Физиологичната залъгалка стимулира движението на устата и езика на бебето, като задоволява естествения инстинкт за сукане.Вдлъбнатината в долната част на залъгалката позволява на езика да стои в естествена позиция, в предната г..
6.50лв Ex Tax:6.50лв
Brand: Chicco
Chicco - Каучукова залъгалка Physio soft 16-36 м Физиологичната залъгалка стимулира движението на устата и езика на бебето, като задоволява естествения инстинкт за сукане.Вдлъбнатината в долната част на залъгалката позволява на езика да стои в естествена позиция, в предната ..
6.50лв Ex Tax:6.50лв
Brand: Chicco
Chicco - Каучукова залъгалка Physio soft 6-16 м Физиологичната залъгалка стимулира движението на устата и езика на бебето, като задоволява естествения инстинкт за сукане.Вдлъбнатината в долната част на залъгалката позволява на езика да стои в естествена позиция, в предната г..
6.50лв Ex Tax:6.50лв
Brand: Chicco
Chicco - Силиконова залъгалка Physio soft -момиче 0м+  Физиологичната залъгалка стимулира движението на устата и езика на бебето, като задоволява естествения инстинкт за сукане.Вдлъбнатината в долната част на залъгалката позволява на езика да стои в естествена позиция, в ..
7.50лв Ex Tax:7.50лв
Brand: Chicco
Chicco - Силиконова залъгалка Physio soft -момиче 16-36 м Физиологичната залъгалка стимулира движението на устата и езика на бебето, като задоволява естествения инстинкт за сукане.Вдлъбнатината в долната част на залъгалката позволява на езика да стои в естествена позиция, в пред..
7.50лв Ex Tax:7.50лв
Brand: Chicco
Chicco - Силиконова залъгалка Physio soft -момиче 6-16м Физиологичната залъгалка стимулира движението на устата и езика на бебето, като задоволява естествения инстинкт за сукане.Вдлъбнатината в долната част на залъгалката позволява на езика да стои в естествена позиция, в предна..
7.50лв Ex Tax:7.50лв
Brand: Chicco
Chicco - Силиконова залъгалка Physio soft -момче 0м+ Физиологичната залъгалка стимулира движението на устата и езика на бебето, като задоволява естествения инстинкт за сукане.Вдлъбнатината в долната част на залъгалката позволява на езика да стои в естествена позиция, в преднат..
7.50лв Ex Tax:7.50лв
Brand: Chicco
Chicco - Силиконова залъгалка Physio soft -момче 16-36  м Физиологичната залъгалка стимулира движението на устата и езика на бебето, като задоволява естествения инстинкт за сукане.Вдлъбнатината в долната част на залъгалката позволява на езика да стои в естествена позиция, в..
7.50лв Ex Tax:7.50лв
Brand: Chicco
Chicco - Силиконова залъгалка Physio soft -момче 6-16м Физиологичната залъгалка стимулира движението на устата и езика на бебето, като задоволява естествения инстинкт за сукане.Вдлъбнатината в долната част на залъгалката позволява на езика да стои в естествена позиция, в преднат..
7.50лв Ex Tax:7.50лв
Showing 1 to 12 of 250 (21 Pages)
Този сайт използва бисквитки. Прочетете повече в "Политика за бисквитките".