Menu
Your Cart

Chicco

0
Brand: Chicco
CHICCO  Прожектор плюшено мече Розово/Синьо Xapaĸтepиcтиĸа Πoдxoдящo зa дeцa oт 0+ мeceцa  Meĸoтo плюшeнo мeчe c пpoжeĸтop и пpиятни мeлoдии щe cтaнe нaй-дoбpият пpиятeл нa дeтeтo ви oт paждaнeтo.  Tpи paзлични peжимa нa пpoжeĸция: cвeтлинa нa тaвaнa, мeĸa cвeтлиннa пpoeĸция и н..
79.90лв Ex Tax:79.90лв
Brand: Chicco
Chicco "Първата" лъжичка 8 м+  Лъжичката на Chicco с наклонен и мек връх  улеснява бебето при първите му опити да се храни самостоятелно. Ергономичната дръжка на лъжичката прави захващането, с малките бебешки ръчички, по-лесно. Без бисфенол А..
6.99лв Ex Tax:6.99лв
Brand: Chicco
Chicco - Каучукова залъгалка Physio soft 0-6м Физиологичната залъгалка стимулира движението на устата и езика на бебето, като задоволява естествения инстинкт за сукане.Вдлъбнатината в долната част на залъгалката позволява на езика да стои в естествена позиция, в предната г..
6.50лв Ex Tax:6.50лв
Brand: Chicco
Chicco - Каучукова залъгалка Physio soft 0-6м+ 2бр./оп. Физиологичната залъгалка стимулира движението на устата и езика на бебето, като задоволява естествения инстинкт за сукане.Вдлъбнатината в долната част на залъгалката позволява на езика да стои в естествена позиция, в ..
12.00лв Ex Tax:12.00лв
Brand: Chicco
Chicco - Каучукова залъгалка Physio soft 12м+ Физиологичната залъгалка стимулира движението на устата и езика на бебето, като задоволява естествения инстинкт за сукане.Вдлъбнатината в долната част на залъгалката позволява на езика да стои в естествена позиция, в предната г..
6.50лв Ex Tax:6.50лв
Brand: Chicco
Chicco - Каучукова залъгалка Physio soft 12м+ 2бр./оп. Физиологичната залъгалка стимулира движението на устата и езика на бебето, като задоволява естествения инстинкт за сукане.Вдлъбнатината в долната част на залъгалката позволява на езика да стои в естествена позиция, в п..
12.00лв Ex Tax:12.00лв
Brand: Chicco
Chicco - Каучукова залъгалка Physio soft 6-12м Физиологичната залъгалка стимулира движението на устата и езика на бебето, като задоволява естествения инстинкт за сукане.Вдлъбнатината в долната част на залъгалката позволява на езика да стои в естествена позиция, в предната ..
6.50лв Ex Tax:6.50лв
Brand: Chicco
Chicco - Каучукова залъгалка Physio soft 6-12м+ 2бр./оп. Физиологичната залъгалка стимулира движението на устата и езика на бебето, като задоволява естествения инстинкт за сукане.Вдлъбнатината в долната част на залъгалката позволява на езика да стои в естествена позиция, в..
12.00лв Ex Tax:12.00лв
Brand: Chicco
Chicco - Силиконова залъгалка Physio soft -0м+ Физиологичната залъгалка стимулира движението на устата и езика на бебето, като задоволява естествения инстинкт за сукане.Вдлъбнатината в долната част на залъгалката позволява на езика да стои в естествена позиция, в предната горн..
7.50лв Ex Tax:7.50лв
Brand: Chicco
Chicco - Силиконова залъгалка Physio soft -момиче 0м+  Физиологичната залъгалка стимулира движението на устата и езика на бебето, като задоволява естествения инстинкт за сукане.Вдлъбнатината в долната част на залъгалката позволява на езика да стои в естествена позиция, в ..
7.50лв Ex Tax:7.50лв
Brand: Chicco
Chicco - Силиконова залъгалка Physio soft -момиче 12м+ Физиологичната залъгалка стимулира движението на устата и езика на бебето, като задоволява естествения инстинкт за сукане.Вдлъбнатината в долната част на залъгалката позволява на езика да стои в естествена позиция, в предн..
7.50лв Ex Tax:7.50лв
Brand: Chicco
Chicco - Силиконова залъгалка Physio soft -момиче 6-16м Физиологичната залъгалка стимулира движението на устата и езика на бебето, като задоволява естествения инстинкт за сукане.Вдлъбнатината в долната част на залъгалката позволява на езика да стои в естествена позиция, в предна..
7.50лв Ex Tax:7.50лв
Showing 1 to 12 of 263 (22 Pages)
Този сайт използва бисквитки. Прочетете повече в "Политика за бисквитките".