Menu
Количка

Бебефони

Бебефони

Богат избор на Бебефони с различни функции

0
Brand: Angel Care
ХарактеристикиПълноцветен Дигитален Дисплей – Вижте всичко, което се случва! Монитора на родителското устройство ясно ви показва температурата в детската стая, светлини и звуци и още много различни настройки. Много удобно!Индикатор за Температура – Най-голямото притеснение на родителите е ..
190.00лв Ex Tax:190.00лв
Brand: Angel Care
Характеристики Преносимо родителско устройство – Ако сте като повечето майки и бащи, то Вие се възползвата от всеки момент, в който бебето Ви спи, за да пооправите някои неща в къщата. Преносимото родителско устройство ви позволява да наглеждате бебето Ви, без значение в коя стая сте и какво п..
110.00лв Ex Tax:110.00лв
Brand: Angel Care
Характеристика Под-матрачна Сензорна Подложка – Усеща всяко едно движение на Вашето бебе и ще ви уведоми със аларма ако няма засечено движение за повече от 20 секунди. Така Вие и Вашето бебе ще може да спите спокойно.* Звук “ТИК“ – Опцията за звук “ТИК“ ще Ви уведомява, че монитора р..
160.00лв Ex Tax:160.00лв
Brand: Angel Care
Характеристики: Цветен Видео предавател – Дръжте под око вашето бебе чрез видео предавателят от детското устройство към родителското устройство. Сякаш надничате в детската стая, но без да отваряте врата и без да включвате лампата, за да осигурите споен сън на Вашето дете.   Инфр..
410.00лв Ex Tax:410.00лв
Brand: Angel Care
 Характеристики: Под-матрачна Сензорна Подложка – Усеща всяко едно движение на Вашето бебе и ще ви уведоми със аларма ако няма засечено движение за повече от 20 секунди. Така Вие и Вашето бебе ще може да спите спокойно.*  Цветен Видео предавател – Дръжте под око вашето ..
580.00лв Ex Tax:580.00лв
Brand: Angel Care
Характеристики Под-матрачна Сензорна Подложка – Усеща всяко едно движение на Вашето бебе и ще ви уведоми със аларма ако няма засечено движение за повече от 20 секунди. Така Вие и Вашето бебе ще може да спите спокойно.*  Звук “ТИК“ – Опцията за звук “ТИК“ ще Ви уведомява, че мони..
269.00лв Ex Tax:269.00лв
Brand: Angel Care
Характеристика Под-матрачна Сензорна Подложка – Усеща всяко едно движение на Вашето бебе и ще ви уведоми със аларма ако няма засечено движение за повече от 20 секунди. Така Вие и Вашето бебе ще може да спите спокойно.* Пълноцветен Дигитален Дисплей – Вижте всичко, което се случва! Мо..
289.00лв Ex Tax:289.00лв
Brand: Angel Care
Angelcare Мултифункционален монитор 2в1 с тъч дисплей Характеристики Подматрачна Сензорна Подложка – Усеща всяко едно движение на Вашето бебе и ще ви уведоми с аларма, ако няма засечено движение за повече от 20 секунди. Така Вие и Вашето бебе ще спите спокойно.* Цветен LCD touchscreen&nb..
339.00лв Ex Tax:339.00лв
Brand: BabyMoov
ХарактеристикиМалките деца, за разлика от възрастните хора възприемат до 60% повече от вълните, които ги заобикалят . Това ги прави много уязвими, защото техните нервна система и тяло са все още в процес на развитие. Последиците от действието на тези вълни могат да останат задълго скрити и да д..
125.00лв Ex Tax:125.00лв
Brand: BabyMoov
Малките деца, за разлика от възрастните хора възприемат до 60% повече от вълните, които ги заобикалят . Това ги прави много уязвими, защото техните нервна система и тяло са все още в процес на развитие. Последиците от действието на тези вълни могат да останат задълго скрити и да дадат отражение..
165.00лв Ex Tax:165.00лв
Brand: BabyMoov
Babymoov Бебефон -Видео Touch Screen NewМалките деца, за разлика от възрастните хора възприемат до 60% повече от вълните, които ги заобикалят . Това ги прави много уязвими, защото техните нервна система и тяло са все още в процес на развитие. Последиците от действието на тези вълни могат да ост..
420.00лв Ex Tax:420.00лв
Brand: BabyMoov
Бебефон Babymoov Easy Care е компактен с изчистен и стилен дизайн. Бебефонът е с най-ниските електромагнитни емисии (излъчва до 33 пъти по-малко електромагнитни вълни), благодарение на Digital Green Technology гарантираща, че бебето е в безопасност.Обхват на действие е до 500 метра2 канален Фун..
145.00лв Ex Tax:145.00лв
Showing 1 to 12 of 67 (6 Pages)
Този сайт използва бисквитки. Прочетете повече в "Политика за бисквитките".