Menu
Количка

Бебешки шезлонги

Бебешки шезлонги
0
Brand: BabyMoov
Шезлонгът е полезен и незаменим помощник в отглеждането на бебето. Шезлонгът можете да люлеете и приспивате Вашето бебе или да го използвате като столче.Меките материи, възможността за регулиране на облегалката и забавната играчка осигуряват максимален комфорт и забавление.Шезлонгът е подходящ от ра..
129.00лв Ex Tax:129.00лв
Brand: BabyMoov
Babymoov- Шезлонг Swoon Up Шезлонгът Swoon Up  има 2 позиции на височина: -Активна позиция-на 75 см когато бебето е будно и участва в семейните занимания -Позиция за релакс-на 55 см когато бебето е спокойно и си почива -Шезлонгът лесно се адаптира към детето Ви благодарение..
299.00лв Ex Tax:299.00лв
Brand: Cam
Cam-Бебешки шезлонг Giocam комфортен шезлонг за люлеене на новородени бебета с тегло до 9 kg; широка седалка с всички екстри; подсилена седалка; три позиции на гръбчето, които се регулират с една ръка; три точков предпазен колан; арка с играчки; люлееща основа; предни аморт..
160.00лв Ex Tax:160.00лв
Brand: Cangaroo
Cangaroo Детски шезлонг Carrie Подходящо за деца над 0 месеца и тегло до 9 кг. Лесна и компактна за сгъване метална рамка. 3 позиции за регулиране на облегалката. 2 позиции за височина на седалката. Лесно премахваща се седалка, лесна за почистване. 2 позиции - стационарна и люлееща. ..
112.00лв Ex Tax:112.00лв
Brand: Cangaroo
Cangaroo детски шезлонг Remy е подходящо за деца над 0 месеца и тегло до 9 кг.Компактен при сгъване, за лесно съхранение или пътуване.4 позиции за височина на седалката.2 позиции - стационарна и люлееща.Гриф с 2 играчки. Избор от няколко мелодии.Успокояваща вибрация.Тегло 2,350 кг..
95.00лв Ex Tax:95.00лв
Brand: Chicco
Chicco Шезлонг Balloon Bouncer Облегалката на бебешки шезлонг Balloon Bouncer може да бъде регулирана в 3 позиции. Може да бъде ползван във фиксиран или люлеещ режим. Мултифункционалната арка с играчки ще стимулират тактилните и физиологическите умения на бебчето, посредством ..
280.00лв Ex Tax:280.00лв
Brand: Chicco
Chicco Шезлонг Pocket Relax  Бебешки шезлонг Chicco Pocket Relax е перфектен за пикник в парка или пътувания. Бебето може да се наслаждава на удобството на шезлонг Pocket Relax докато достигне тегло 9 кг. Въпреки малките си размери Pocket Relax предлага широка ..
145.00лв Ex Tax:145.00лв
Brand: Chipolino
Chipolino Електрически шезлонг-люлка Каприз е подходяща за бебета на възраст до 6 месеца и с тегло до 9 кг.;Сенник с мeĸи плюшeни играчки за забавление на бебето;Мрежа против насекоми;Обезопасителен 5-точков колан;Мека възлавничка за главичката на бебето;Продуктът се предлага в цветна кутия, подходя..
229.00лв Ex Tax:229.00лв
Brand: Chipolino
Характеристика:Музикалният шезлонг "Dolce" е предназначен за бебета на възраст от 0 до около 6 месеца, които не могат да седят самостоятелно;   За бебета с тегло не по-голямо от 9 kg;с 3-точков обезопасителен колан; Арка с меки плюшени играчки; Музикална кутия с мелодии, звуци от..
79.00лв Ex Tax:79.00лв
Brand: Chipolino
 Музикален шезлонг с вибрация Шезлонгът е предназначен за новородени бебета и много малки деца на възраст до около 6 месеца, с тегло не по-голямо от 9 кг.Може да се използва само за деца, които не могат без чужда помощ да седят, не могат да се преобръщат или да се изтласкват с ръце и с колен..
95.00лв Ex Tax:95.00лв
Brand: Chipolino
Характеристика:Предназначен за бебета на възраст от 0 до около 6 месеца и тегло не по-голямо от 9 кг 3-точков предпазен колан 2 позиции на облегалката Шезлонгът разполага със сенник Арка с меки играчки Музикална кутия с вибрираща функция Батерии, 3 бр., тип АА14 1,5V (не са включени в комплект..
85.00лв Ex Tax:85.00лв
Brand: Kikkaboo
Характеристика:Удобна седалка направена от плътна екологична материя Успокояваши мелодии и вибрации Регулиране на облегалката в позиция за хранене и спане Лесен за сгъване и удобен за съхранение  Премахващ се борд с играчки Опция за люлеене Работи с батерии...
84.90лв Ex Tax:84.90лв
Showing 1 to 12 of 25 (3 Pages)
Този сайт използва бисквитки. Прочетете повече в "Политика за бисквитките".