Доставка и Метод на плащане

Доставка и Метод на плащане

Колко време отнема доставката?

Доставката отнема от 2-7 работни дни чрез куриерска фирма Speedy или служител на фирмата.

При поръчка над 80,00 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА.

При поръчка под 80,00 лв. цената на доставката за цяла България e 5,00 лв

!!! Бeзплaтнaтa дocтaвĸa нe вĸлючвa xpaни, пaмпepcи и пpeпapaти !

Те се изчисляват на база тегло или избрано от Вас място за доставка- офис на фирма Speedy или до адрес в зависимост от тегловия диапазон.

Тегло

До офис на Speedy

Доставка до адрес

До 3 кг

3,60 лв

7,20 лв

До 6 кг

4,80 лв

10,80 лв

До 10 кг

6,00 лв

12,00 лв

До 20 кг

11,00 лв

19,00 лв

До 30 кг

25,00 лв

36,00 лв

!!! При поръчка на дървени легла, скринове и гардероби се начислява допълнителна доставка 20 лв. (за един продукт).

Работно време на онлайн магазина е от 9:30 часа до 16:00 часа.

 • Ако служителите на Продавача не успеят да се свържат с потребителя в срок от 2 /два/ работни дни от получаване на поръчката, същата се анулира.
 • Когато в електронния магазин постъпи поръчка от потребител, същият се уведомява с e-mail за успешно приетата поръчка или на посочения при регистрацията телефонен номер, за потвърждение на адреса за доставка.
 • Служител на фирмата се свързва с потребителя за потвърждаване на поръчката и уточняване на детайлите по доставката.
 • При всички случаи, преди потвърждаването на доставката, Потребителят ще бъде уведомен за наличието на не актуализирана информация за поръчаните стоки на Сайта. Поръчката ще бъде доставена само след заявено съгласие от Потребителя.
 • Доставка се прави само на успешно приети поръчки. При опаковане на поръчаните стоки, потребителят бива уведомен с имейл, че стоките се предават на куриер за транспортиране до съответния адрес.
 • Веднага след предаване на стоката на куриер, www.babyone.bg се освобождава от риска, който се прехвърля върху клиента. www.babyone.bg не носи отговорност за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик.

При получаване на стока, ако тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриер. В този случай незабавно се свържете с нас или откажете да приемете стоката. Когато куриерът вече си е тръгнал, рекламацията и застраховката няма да бъдат уважени. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковката й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията се счита за недействителна.

 • Потребителят е длъжен да заплати цената на стоката, и разходите по доставката (когато същата не е безплатна), която е била посочена на сайта по време на заявяването, независимо дали е по-ниска или по-висока от цената на същата при нейното доставяне.
 • Посочването на неверен/грешен телефон и/или e-mail адрес, прави поръчката невалидна и тя не обвързва www.babyone.bg със задължението за изпълнение на същата.
 • Доставката на поръчаните стоки се извършва в срок от 2 до 7 работни дни от датата на потвърждаване на поръчката. Срока за доставка зависи от отдалечеността на населеното място, времето за събиране и опаковане на стоката и наличността на поръчаните продукти.В периоди на промоции, големи намаления или необичайна натовареност, е възможно доставката да отнеме до 7 работни дни, като Търговецът не носи отговорност за забавянето.
 • Потребителят може да избере доставка до посочен от него адрес или до офис на куриерска фирма „Спиди“ АД.
 • Поръчаната стока се доставя на посочения от клиента адрес от куриер на фирма Speedy или служител на фирмата. Приемането става от клиента или трето лице от негово име, което лице трябва предварително да бъде посочено от клиента, при положение, че той потвърди получаването и идентичността на поръчаната стока и заплати разходите по доставката, както и цената на стоката по указаните начини на плащане.
 • Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката. В случай, че клиентът не бъде намерен на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в срока за изпълнение на доставката, поръчката се счита за отказана и www.babyone.bg се освобождава от задължението си да изпълни доставката. В такива случаи, когато клиентът потвърди желанието си да получи поръчаната стока и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, той поема за своя сметка и допълнителните разходи по новата доставка.
 • Поръчаната стока се доставя подходящо опакована.

При поръчка под 80 лв. доставката се начислява автоматично , след като прибавите желаните продукти в кошницата.

При поръчка над 80 лв. доставката е безплатна за цялата страна.

Изключения се прави при поръчка на дървени легла, скринове и гардероби се начислява допълнителна доставка 20 лв. (за един продукт). Бeзплaтнaтa дocтaвĸa нe вĸлючвa също xpaни, пaмпepcи и пpeпapaти. От зоната на населеното място зависи срокът за доставка от страна на куриерската фирма.

При поръчка на дървено обзавеждане (детско легло, гардероб, скрин и др.) цената е 20.00 лв за ЕДИН БРОЙ дървена мебел, независимо от тяхната тежина,цена,килограми и габарити.Тоест отпада правото на безплатна доставка, ако имате поръчка за 1 брой дървено легло, доставка ще Ви струва 20.00 лв. Ако имате поръчка за дървено легло и гардероб, доставката ще Ви струва общо 40.00 лв.

!!! Бeзплaтнaтa дocтaвĸa нe вĸлючвa xpaни, пaмпepcи и пpeпapaти !

!!!Дocтaвкaтa нa xpaни, пaмпepcи и пpeпapaти e изцялo зa cмeткa нa клиeнтът. Cyмaтa зa дocтaвкaта  нa тези  пpoдукти ce изчиcлявa допълнително, спрямо обявения по-горе теглови диапазон.

При получаване на пратката потребителят трябва да провери съдържанието на пакета за съответствия на стоката със заявката.

При нарушения във външния вид на стоката възникнали при транспорта, трябва да се обърнете към куриера за протокол за увредена пратка.

Ние не носим отговорност в случай, че клиентът не е проверил цялостта на пратката в присъствието на куриера и в последствие се установи, че тя е нарушена.

Метод на Плащане

Пощенски паричен превод(ППП)

Заплащането на дължимата цена на стоката, разходите по доставката ако има такава и др. такси ако има такива, става в брой при получаването й от клиента поръчал стоката или от трето лице от негово име, при положение, че то потвърди получаването и идентичността на поръчаната стока.

Важно: при заплащането в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод(ППП). Клиента получава фискален документ от СПИДИ АД като лицензиран пощенски оператор за извършване на пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Клиента запазва фискалният документ, който замества касова бележка в доказателство за извършеното плащане!

2. По банков път (с платежно нареждане) по следната банкова сметка на продавача: Органик Груп ЕООД Първа Инвестиционна Банка АД BIC: FINVBGSF IBAN: BG48FINV91501017200723 Срокът на доставката започва да тече след получаване на превода. Таксите за банков превод са според тарифите на избраната от вас банка.

Важно: В основание за плащане посочете уникалния номер на вашата поръчка.