Menu
Your Cart

Sano

0
Sano Maxima Концентриран гел за пране Power Gel Baby 1л /20 пранета
Ново
Brand: Sano
Sano Maxima Концентриран гел за пране Power Gel Baby 1л /20 пранета Описание: Концентриран течен препарат за пране на бебешки дрешки и дрехи на хора с чувствителна кожа. Kонцентриран течен перилен  препарат за машинно и ръчно пране Не съдържа био ензими. Гелът за пране е идеален за пране и с..
9.40лв Ex Tax:9.40лв
Brand: Sano
Sano Maxima Концентриран гел за пране Power Gel Baby 3л /60 пранета Описание: Концентриран течен препарат за пране на бебешки дрешки и дрехи на хора с чувствителна кожа. Kонцентриран течен перилен  препарат за машинно и ръчно пране Не съдържа био ензими. Гелът за пране е идеален за пране и с..
23.90лв Ex Tax:23.90лв
Brand: Sano
Sano Maxima Концентриран гел за пране Сензитив 2л/ 30 пранета Описание:  Концентриран течен препарат за машинно и ръчно пране. За пране на бебешки дрехи и дрехи на хора с чувствителна кожа. Не съдържа био-ензими. Идеален за пране със студена вода и нискотемпературни цикли. Подходящ за всички в..
16.90лв Ex Tax:16.90лв
Brand: Sano
Sano Maxima Концентриран гел за пране Сензитив 4л/ 60 пранета Описание:  Концентриран течен препарат за машинно и ръчно пране. За пране на бебешки дрехи и дрехи на хора с чувствителна кожа. Не съдържа био-ензими. Идеален за пране със студена вода и нискотемпературни цикли. Подходящ за всички в..
29.90лв Ex Tax:29.90лв
Brand: Sano
Sano Maxima Концентриран гел за пране Сензитив Био 3л/ 60 пранета Описание:  Концентриран течен препарат с био-ензими за отстраняване на упорити петна. Подходящ за всякакви тъкани, дори и най-деликатните...
0.00лв Ex Tax:0.00лв
Sano Maxima Концентриран прах за пране Baby 2 кг/ 20 пранета
Ново
Brand: Sano
Sano Maxima Концентриран прах за пране Baby 2 кг/ 20 пранета Описание: Сано Максима Сенситив е високо концентриран перилен препарат,който е изключително подходящ за бебешко пране , както и за дрехи на хора с чувствителна кожа.Този прах за пране е подходящ за всички видове машини и за всякакви ..
9.90лв Ex Tax:9.90лв
Sano Maxima Концентриран прах за пране Baby 4 кг/ 40 пранета
Ново
Brand: Sano
Sano Maxima Концентриран прах за пране Baby 4 кг/ 40 пранета Описание:  Сано Максима Сенситив е високо концентриран перилен препарат, който е изключително подходящ за бебешко пране , както и за дрехи на хора с чувствителна кожа. Този прах за пране е подходящ за всички видове машини и за всяк..
16.90лв Ex Tax:16.90лв
Brand: Sano
Sano Maxima Концентриран прах за пране Сензитив 1,25кг/ 35 пранета Описание:  Сано Максима Сенситив е високо концентриран перилен препарат който е изключително подходящ за бебешко пране , както и за дрехи на хора с чувствителна кожа. Прахът за пране не съдържа био-ензими и избелващи вещ..
9.90лв Ex Tax:9.90лв
Brand: Sano
Sano Maxima Концентриран прах за пране Сензитив 3,25кг/ 90 пранета Описание:  Сано Максима Сенситив е високо концентриран перилен препарат, който е изключително подходящ за бебешко пране , както и за дрехи на хора с чувствителна кожа. Прахът за пране не съдържа био-ензими и избелващи веществ..
26.00лв Ex Tax:26.00лв
Brand: Sano
Sano Maxima Омекотител Бейби с алое вера 2л Описание: Хипоалергичен омекотител за бебета или хора с чувствителна кожа. Няколко действия в един продукт - омекотява, двойно усилен аромат, запазва тъканите, хигиенизира и улеснява гладенето...
9.20лв Ex Tax:9.20лв
Brand: Sano
Sano Maxima Омекотител Бейби с алое вера плик 1л Описание: Хипоалергичен омекотител за бебета или хора с чувствителна кожа. Няколко действия в един продукт - омекотява, двойно усилен аромат, запазва тъканите, хигиенизира и улеснява гладенето...
4.40лв Ex Tax:4.40лв
Brand: Sano
Sano Maxima Омекотител Био 2л Описание: Омекотител с няколко действия - омекотява, ароматизира , улеснява гладенето, хигиенизира, оставя дълготраен аромат...
9.20лв Ex Tax:9.20лв
Showing 1 to 12 of 24 (2 Pages)
Този сайт използва бисквитки. Прочетете повече в "Политика за бисквитките".