Menu
Your Cart

Nestle Gerber

0
Brand: Nestle Gerber
Nestlé GERBER® Junior Пюре Зеленчукова супа с пилешко месо и макарони от 12 месец 250 g Пюрето Nestlé GERBER® Зеленчукова супа с пилешко месо и макарони е предназначено за бебета след 12-ия месец. Продуктът е с подходяща за възрастта консистенция, съдържаща по-големи твърди парченца, като се доближ..
3.35лв Ex Tax:3.35лв
Brand: Nestle Gerber
Nestlé GERBER® Junior Пюре Ризото с пуешко и зеленчуци от 12 месец 250 g Пюрето Nestlé GERBER® Junior Ризото с пуешко и зеленчуци е предназначено за малки деца след 12-и месец. Продуктът е с подходяща за възрастта консистенция, съдържаща по-големи твърди парченца, като се доближава до вкуса на хран..
3.35лв Ex Tax:3.35лв
Brand: Nestle Gerber
Nestlé GERBER® Junior Пюре Фрикасе с пилешко от 12 месец 250 g Пюрето Nestlé GERBER® Junior Фрикасе с пилешко е предназначено за малки деца след 12-и месец. Продуктът е с подходяща за възрастта консистенция, съдържаща по-големи твърди парченца, като се доближава до вкуса на храната за възрастни, но..
3.35лв Ex Tax:3.35лв
Brand: Nestle Gerber
Nestlé GERBER® Крем супа от зелени зеленчуци с елда 190g Осигурява необходимите хранителни вещества благодарение на съдържащите се в него мазнини, белтъци  и въглехидрати. Пюрето представлява перфектно съчетание от зелени зеленчуци и елда, което допринася за изграждането на хранителни навици н..
2.69лв Ex Tax:2.69лв
Brand: Nestle Gerber
Nestlé GERBER® Моето първо пюре от Пиле 80 g Пюрето Nestlé GERBER® Пиле има деликатен вкус и е с подходяща за възрастта текстура. Допринася за изграждането на хранителни навици на детето чрез опитване на нови вкусови и текстури. Осигурява необходимите хранителни вещества благодарение на съдържащите..
2.25лв Ex Tax:2.25лв
Brand: Nestle Gerber
Nestlé GERBER® Органик зеленчуци с пуешко месо и ориз, от 8-ия месец 190 gПюрето е предназначено за бебета от 8-ия месец.С подходяща за възрастта текстура, със ситно нарязани, меки парченца, подходящи за стимулиране на дъвкателните уменияна бебето.Осигурява необходимите хранителни вещества мазнини, ..
2.99лв Ex Tax:2.99лв
Brand: Nestle Gerber
Nestlé GERBER® Органик зеленчуци с пуешко месо и пълнозърнеста паста, от 8-ия месец 190 gПюрето е предназначено за бебета от 8-ия месец.С подходяща за възрастта текстура, със ситно нарязани, меки парченца, подходящи за стимулиране на дъвкателните уменияна бебето.Осигурява необходимите хранителни вещ..
2.99лв Ex Tax:2.99лв
Brand: Nestle Gerber
Nestlé GERBER® Органик зеленчуци с телешко месо, от 8-ия месец 190 gПюрето е предназначено за бебета от 8-ия месец.С подходяща за възрастта текстура, със ситно нарязани, меки парченца, подходящи за стимулиране на дъвкателните уменияна бебето.Осигурява необходимите хранителни вещества мазнини, белтъц..
2.99лв Ex Tax:2.99лв
Brand: Nestle Gerber
Nestlé GERBER® Органик Пюре ябълки и малини 125 gПюрето е предназначено за бебета от 4-ия месец.С подходяща за възрастта текстура, изцяло пасирано.Съставките идват от биологично земеделие и с високо качество, без добавени оцветители, аромати и сол.Състав: ябълки* 85%, малина* 15%, антиоксидант ..
2.19лв Ex Tax:2.19лв
Brand: Nestle Gerber
Nestlé GERBER® Органик Пюре ябълки и цвекло 125 gПюрето е предназначено за бебета от 4-ия месец.С подходяща за възрастта текстура, изцяло пасирано.Съставките идват от биологично земеделие и с високо качество, без добавени оцветители, аромати и сол.Състав: ябълки* 90%, цвекло* 10%, антиоксидант ..
2.19лв Ex Tax:2.19лв
Brand: Nestle Gerber
Nestlé GERBER® Органик сладък картоф със зеленчуци и пилешко месо, от 8-ия месец 190 gПюрето е предназначено за бебета от 8-ия месец.С подходяща за възрастта текстура, със ситно нарязани, меки парченца, подходящи за стимулиране на дъвкателните уменияна бебето.Осигурява необходимите хранителни вещест..
2.99лв Ex Tax:2.99лв
Brand: Nestle Gerber
Nestlé GERBER® Пюре Броколи със заешко и ориз, от 8-ия месец 190 g Пюрето е предназначено за бебета след 8-ия месец. С подходяща за възрастта текстура, със ситно нарязани, меки парченца броколи и заешко, подходящи за стимулиране на дъвкателните умения на бебето. Осигурява необходимите хранителни ве..
2.69лв Ex Tax:2.69лв
Showing 1 to 12 of 58 (5 Pages)
Този сайт използва бисквитки. Прочетете повече в "Политика за бисквитките".