Menu
Количка

Friendly Organic Препарат за премахване на петна и неприятен мирис - 650мл

Friendly Organic Препарат за премахване на петна и неприятен мирис - 650мл
Friendly Organic Препарат за премахване на петна и неприятен мирис - 650мл
19.90лв
Ex Tax: 19.90лв
  • Stock: Налично
  • Модел: F00256
  • Тегло: 0.69kg

Friendly Organic - Препарат за премахване на петна и неприятен мирис - 650мл 


Препаратът за премахване на петна и неприятен мирис Friendly Organic има специална формула с активни вещества на растителна основа,

които работят ефективно за премахване на петна и лоши миризми от платове, дамаски, килими, мебели в хладилници и на подове.

Ароматизиран с естествен лимон, препаратът почиства в дълбочина органични петна и миризми от храна,пръст, урина и други отпадни продукти с естествен произход.

Неутрално pH.

Поради естествените съставки, цветът може да се променя.

Не съдържа SLS, фосфати, белина и нефтохимични продукти.


ИНСТРУКЦИЯ за УПОТРЕБА: 

Преди употреба разтърсете добре. 

За петна по пране:  Нанесете директно върху петното и изчакайте 5 минути. След това изперете с Препарат за пране Friendly Organic. 

За петна по дамаски и килими: Нанесете директно върху петното. Изчакайте 5 минути и забършете добре с чиста кърпа. Ако петното е упорито, нанесете отново върху него и оставете през цялата нощ. 

За подове: Нанесете директно върху петното и забършете добре с чиста кърпа. Изпробвайте в скрита част от плата или повърхността преди употреба, за да проверите за обезцветяване. 

За неприятен мирис: Нанесете директно върху източника на неприятен мирис и оставете през цялата нощ. Ако миризмата остава, нанесете върху по-голяма повърхност. Не разреждайте продукта и не използвайте първо други почистващи средства


Съдържание: Пречистена вода, ензими, етанол (получен от царевица), <5% нейонни ПАВ на растителна основа, лимоново масло, лимонен. Рециклируема бутилка и капачка. Не е тествано върху животни.

Този сайт използва бисквитки. Прочетете повече в "Политика за бисквитките".