Menu
Количка

Dr.Brown's Шише Wide-Neck Options 270 ml.

Dr.Brown's Шише Wide-Neck Options 270 ml.
Dr.Brown's Шише Wide-Neck Options 270 ml.
16.90лв
Ex Tax: 16.90лв
 • Stock: Налично
 • Модел: DRBR072239309520

Dr. Brown's - Шише Wide-Neck Options 270 ml.

Без въздух и мехурчета

Намалява хранителните проблеми-колики, газове, рефлукс

Запазва витамините

Хранене без вакуум

Иновативна бутилка

Тънката тръбичка "обезвъздушава" шишето, като по този начин намалява попадането на въздух, докато детето се храни. дългият накрайник се състои от две части, като важна роля заема и силиконовият биберон. Храненето дава усещане за естествено продължение след гърдата с всички позитивни белези за бебето.

Комплектът съдържа:

  Широко шише 270 ml – 1 брой

  Силиконов биберон, Размер 1 – 1 брой

  Патентована вътрешна вент система от 2 части – 1 брой

  Четчица за почистване – 1 брой

  Инструкци9 от 10 здравни специалисти препоръчват Dr. Browns при симптоми на колики.Шишетата за хранене Dr. Browns Natural Flow имат Патентована вътрешна вент система, която подпомага намаляването на хранителните проблеми като коликите, връщането на храната, оригването и газовете. Университетско изследване установи, че след 20-минутно хранене от шише, важният за бебетата Витамин С в майчиното мляко и млякото за кърмачета  намалява. Резултатите показват, че количеството въздух вътре в шишето, както и неговия дизайн оказват влияние върху нивата на витамините и липидите. Вент системата на Dr. Brown’s  намалява окисляването на храната и спомага за запазване на полезните ù качества.Научи повече на www.nutrientstudy.comПатентованата Вент Система за отвеждане на въздуха елиминира вакуума и поглъщането на излишен въздух:


  Въздухът навлиза през пръстена в шишето и директно се насочва към вътрешната вент система.

  Въздухът преминава през тръбичката и стига до дъното на шишето, без да се смесва с млякото.

  Вент системата предотвратява образуването на мехурчета в млякото и тяхното поглъщане.

  Вент Системата и биберона заедно осигуряват хранене без вакуум – млякото изтича свободно, както при кърмене.

  Ние препоръчваме ползването на Вент системата, за да изпитате всички здравни ползи от вашето шише.

  Виж как работи вент системата на www.drbrownsbaby.com  OPTIONS™ - Шишетата Dr. Browns Natural Flow могат да се ползват както С, така и БЕЗ вътрешната вент система.

  Предупреждение: Не затопляйте майчиното мляко и млякото за кърмачета в микровълнова фурна, защото е възможно отделни участъци да са сгорещени за разлика от други. Проверете биберона като дръпнете широката му част и го подменете, ако се забелязват признаци на износване. Измийте всички части преди употреба. Не позволявяйте детето да спи с шишето или да се храни самό за дълги периоди от време Не позволявайте детето да пие течности, различни от вода извън времето за хранене или преди заспиване. Това може да доведе или допринесе за развиването на кариес в ранна възраст.  Винаги проверявайте температурата на течността преди хранене.

  Този сайт използва бисквитки. Прочетете повече в "Политика за бисквитките".