Menu
Количка

Cybex Стол за кола Juno 2 Fix (9-18 кг)

Cybex Стол за кола Juno 2 Fix (9-18 кг)
Cybex Стол за кола Juno 2 Fix (9-18 кг)
Cybex Стол за кола Juno 2 Fix (9-18 кг)
Cybex Стол за кола Juno 2 Fix (9-18 кг)
Cybex Стол за кола Juno 2 Fix (9-18 кг)
Cybex Стол за кола Juno 2 Fix (9-18 кг)
Cybex Стол за кола Juno 2 Fix (9-18 кг)
Cybex Стол за кола Juno 2 Fix (9-18 кг)
Cybex Стол за кола Juno 2 Fix (9-18 кг)
379.00лв
Ex Tax: 379.00лв
  • Stock: Налично
  • Модел: CHJF2

Available Options

Cybex Стол за кола Juno 2 Fix (9-18 кг)


Победител в тестовете на European Child Car Seat Test 11/2013

Международният екип от инженери на Cybex дълго време търсиха решение за това как да се постигне по-голяма безопасност придетските столчета за кола от група 1, монтирани по посока на движението. Резултатът е столчето за кола Juno 2-fix.
  • Регулируема предпазна възглавница (очакваща патент)
  • Оптимизирана система за защита при страничен удар (L.S.P. System Plus)
  • ISOFIX свързване за по-голяма безопасност и стабилност
Juno 2 fix e големият победител в теста на Stiftung Warentest (11/2013). Най-големият автомобилен клуб на Европа ADAC му даде оценка "много добър" във всички тестови категории. Това е благодарение на многото отлични характеристики и най-вече на регулируемата предпазна възглавница (очакваща патент), оптимизираната L.S.P. система за защита от страничен удар, както и много лесното боравене и ергономичност. Системата за свързване ISOFIX увеличава стабилността и безопасността на столчето.

РЕГУЛИРУЕМА ПРЕДПАЗНА ВЪЗГЛАВНИЦА

Безопасност без ограничения

Регулируемата възглавница за безопасност намалява риска от сериозни наранявания врата без ограничаване на детето (патентован). Силата на челен сблъсък, ще се разпределя на предпазна възглавница и се абсорбира от нейното въздействие. Тази система наподобява надута въздушна възглавница и помага за значително намаляване на силата на удара в случай на инцидент. Система не наранява детето, като в същото време чувствителна главата, шията раменете и вътрешните органи са защитени. Новият дизайн на регулируема възглавница за безопасност (патентован) настройва се за най-висок комфорт за перфектно тяло на детето и освен това предлага по-голяма свобода на движение на горната част на тялото, както и максимална сигурност, особено в предна въздействие в сравнение с конвенционалните пет точков колан системи.

L.S.P. SYSTEM PLUS

Оптимизирана линеарна защита срещу страничен удар

Оптимизираната линейна защита срещу страничен удар (LSP System Plus) поглъща енергията на удара в много ранен етап. Силата на страничният удар се абсорбира в линейна поредица от реакции чрез използването на защитни странични възглавници, заедно с протекторите за рамената и главата. В същото време, кинетичната енергия , причинена от удара се абсорбира в много ранен стадий и главата на детето остава на безопасно място.

ISOFIX СВЪРЗВАНЕ

Повече сигурност и стабилност

ISOFIX свързването дава допълнителна сигурност и стабилност с едно щракване. Системата на столчето лесно се закрепва за ISOFIX системата на автомобила.
tested by real parents

Jennifer V.: „Аз препоръчвам Juno 2-Fix, защото ние сме напълно убедени в нейните функции за безопасност, които за нас са на абсолютно първо място. В допълнение седалката предлага много комфорт за детето ни, а също и подходящ дизайн, който наистина харесвам.“

Vanessa F.: „Наистина препоръчвам CYBEX Juno 2-Fix, защото е лесен за вкарване и изкарване от колата. Удобен е. Настаняване на детето в седалката и затягането на коланите не изисква допълнителни усилия. Наистина е лесен за употреба дори когато детето се върти. Голямата възглавница в предната част дава усещане за безопасна въздушна възглавница.“

Jennifer W.: „Аз препоръчвам Juno 2-Fix, защото е лесен за сглобяване и разглобяване и си струва парите.“

ФУНКЦИИ

8-позиция регулируема по височина облегалка за глава
Циркулацията на въздуха
Олекотител

Този сайт използва бисквитки. Прочетете повече в "Политика за бисквитките".