Menu
Количка

Angelcare Мултифункционален монитор 2в1 с тъч дисплей

Angelcare Мултифункционален монитор 2в1 с тъч дисплей
Angelcare Мултифункционален монитор 2в1 с тъч дисплей
339.00лв
Ex Tax: 339.00лв
  • Stock: Налично
  • Модел: AC-701

Angelcare Мултифункционален монитор 2в1 с тъч дисплей


Характеристики

icon-feature-Under_Matress_movement_sensor-33x34Подматрачна Сензорна Подложка – Усеща всяко едно движение на Вашето бебе и ще ви уведоми с аларма, ако няма засечено движение за повече от 20 секунди. Така Вие и Вашето бебе ще спите спокойно.*

icone_LCD_Touch_Screen-33x33Цветен LCD touchscreen – Мама и Татко могат да променят настройките на монитора чрез touch дисплей и удобният за ползване интерфейс.

icone_2-Way_Talk-Back_Feature-33x33Двупосочна комуникация – Използвайте бебешкия монитор като уоки-токи и успокойте бебето с мекотата на Вашия глас.

icone_Temperature_Display_and_Control-33x33Индикатор за Температура – Най-голямото притеснение на родителите е безопасността на бебето, спящо само в детската стая. Дали му е удобно? Дали му е твърде горещо или твърде студено? Вашият Angelcare 701 монитор ще ви показва температурата в детската стая и ще ви уведомява дали тя е твърде висока или ниска.

icone_2_4GHz_Digital_Transmission-33x33Дигитален Трансмитер – Искате да сте сигурни, че родителското устройство е свързано със детското устройство на Вашето дете, а не с това на съседското? Дигитален трансмитер с автоматичен избор на канал, които ви гарантира перфектно качество на звука и максимална защита на връзката между двете устройства.

multifunctionalМногофункционален: Този монитор има гъвкавостта да отговаря на вашите специфични нужди, следи движенията и звука, само звук или само движение.

icone_Out-of-Range_Indicator-33x33Индикатор за извън обхват – Системата обхваща до 250 метра (открито) и до 80 метра (закрито).

hold_muteРежим „без звук“– Функциите на родителското устройство могат да бъдат временно деактивирани, докато храните или преобличате вашето бебе.

icone_Volume-Control_and_Vibration_Alert-33x33Уведомяване чрез звук и вибрации – Родителсквото устройство може да се настройва за уведомяване чрез звук, вибрация или вибрация и звук.

icone_Batteries_or_Mains_Operated-33x33Батерии или Адаптер – Опцията за батерии е идеална ако искате да ползвате системата, когато пътувате. Когато сте си вкъщи имате опция да свържете системата със AC адаптер, за да пестите батериите, за когато ви потрябват.

voice_activated_sound_monitoringПостояннен звук или гласово активиране на монитора – Може да настройте монитора да се включва само от гласа на бебето или да чувате всеки звук от бебешката стая.

icone_Audio_Tic_Feature-33x33Звук “ТИК“ – Опцията за звук “ТИК“ ще Ви уведомява, че монитора работи, дори когато бебето ви спи безшумно.

icone_Portable_and_rechargeable_Parent_Unit-33x33Преносимо родителско устройство – Ако сте като повечето майки и бащи, то Вие се възползвате от всеки момент, в който бебето Ви спи, за да пооправите някои неща в къщата. Преносимото родителско устройство ви позволява да наглеждате бебето Ви, без значение в коя стая сте и какво правите.

icone_Nursery_Night_Light-33x33Нощна лампа – Нежна малка светлинка, която да ви напъства, когато влезете в детската стая.

icone_Low_Battery_Indicatorr-33x33Индикатор за Изтощена Батерия – Светлинката на родителското устройство ще ви показва, когато е време да смените батериите. Плюс това, системата ще ви уведоми когато родителското устройство е прекалено далеч от устройството в детската стая и не може да предава движенията и звуците на Вашето бебе.

icone_web_sensibility-33x33Регулируема чувствителност на Сеснзорната подложка – Позволява Ви да регулирате Вашето предпочитаемо ниво на чувствителност.

eco_mode Еко функция: Функцията Eco mode ви позволява да настроите монитора си в режим на ниска косумация на ток и батерии. *Сензорната подложка може да бъде използвана с регулируем стандартен бебешки матрак, без значение размера или дебелината. Обаче НЕ МОЖЕ да бъде използван със матраци “мемори пяна“, матраци “Purflo“, двустранни матраци или матрак с куха конструкция.

Този сайт използва бисквитки. Прочетете повече в "Политика за бисквитките".