Reer- Дигитален бебефон Neo

Цена
69.99лв

Reer- Дигитален бебефон Neo

Достоверната връзка с детето ви

За родителите, безопасността и благополучието на децата им са на първо място. Особено, ако сте докарали малките в леглото, вие искате винаги да сте сигурни, че бебето е наред. Тъй като не можете да седите непрекъснато със спящото си дете и да се грижите за здравето му, важно е да осигурите надежден мониторинг. С дигиталния монитор Rigi Вие държите постоянен контакт с детето си и винаги сте информирани за неговото благополучие. Така че винаги имате ухо в детската стая, без да нарушавате важния сън на малките.

Защитената връзка с ясен звук благодарение на технологията FHSS

Нео дигиталният монитор за бебе е с внимание върху детето, което спи, с перфектно съчетана комбинация от бебешки и родителски приемник. Благодарение на технологията FHSS (Frequency Hopping Spread Spectrum) е гарантирана безпроблемна и кристално чиста връзка. Благодарение на автоматичната регулярна промяна на каналите, Neo цифровата система е 100% надеждна.

Ниска радиация и икономия на енергия чрез опционален ECO режим и VOX функция

Благодарение на устройствата за интелигентно активиране на шума (VOX) се свързват само когато бебето издава звук. Ако детето ви заспи, бебефона автоматично преминава в режим на заспиване. Освен това може да се включи ръчно в режим ECO. Това намалява излъчването на устройството, веднага щом бебефонът е в режим на заспиване. Тези две характеристики на продукта не само намаляват консумацията на енергия, но също така значително намаляват излъчването.

Мобилно използване благодарение на 250-метровия диапазон и контрол на обхвата

Поради работата с батерията родителското устройство може да се използва и независимо от стационарен източник на захранване. С диапазон от 250 метра, Neo digital предлага достатъчно свобода на движение в дома и градината. Веднага след като диапазона е превишен и надеждната употреба вече не може да бъде гарантирана, бебефона информира както акустично, така и оптично. Удобният дизайн, както и щипката за колан, родителското устройство могат лесно да се прикрепят към вашите собствени дрехи. Така че и двете ви ръце са свободни, а бебетофонът винаги е наблизо.

Особено гъвкави благодарение на USB адаптера и два USB кабела

Основният модул може да работи както чрез USB адаптер, така и с батерии. Свързвайки се с предоставения USB адаптер, батериите се зареждат директно. Благодарение на отделните USB кабели, обаче, бебешките монитори също могат да бъдат гъвкаво управлявани и зареждани чрез гнездото или чрез други електронни USB устройства, използващи търговски достъпни USB адаптери.

Безопасна употреба благодарение на светодиода за състояние

Светодиодът за състоянието над превключвателя за включване / изключване бързо ще ви покаже състоянието на родителското устройство. Ако това светне в зелено, това означава, че има безпроблемна връзка с бебето. Мигащо червено ще ви предупреди, че сте превишили обхвата си или че батериите на базовото устройство са изтекли. Ако мониторът на бебето получи шумове от детето ви, това допълнително се сигнализира със зелен мигащ светодиод. Така че не пропускайте никаква дейност на вашето малко бебе, дори и да сте в шумна среда.

Бързо намиране с функцията "пейджър"

Ако сте изгубили родителското устройство, функцията пейджър ще ви помогне бързо да го намерите. След натискане на бутона за пейджър на бебешкия предавател, родителското звено съобщава с акустичен сигнал за повикване. Така че можете лесно да намерите родителската единица на Neo

Данни за продукта:

 -   цифрово предаване - технология FHSS

  -   Обхват до 250 м

  -   Функция VOX: интелигентно автоматично включване

  -   Контрол на обхвата оптичен / акустичен

  -   регулируем контрол на силата на звука

  -   щипка за колан

  -   Търсене на пейджър

  -   Работа с батерията и / или мрежата

  -   1x родителски модул, 1x бебешко устройство, 1x USB адаптер за захранване, 2x USB кабел за зареждане, батерии за родителски модул (по избор)