Menu
Количка

LUDI Комплект за игра

LUDI Комплект за игра
LUDI Комплект за игра
LUDI Комплект за игра
LUDI Комплект за игра
LUDI Комплект за игра
59.95лв
Ex Tax: 59.95лв
  • Stock: Налично
  • Модел: LU30054

Пълен комплект за игра на бебето!


Първо, открийте 6 гъвкави и цветни кубчета, които да подреждате и събирате, за да направите страхотни конструкции! Този образователен пъзел помага да се развие въображението на любопитни малки умове! С течение на времето децата ще се научат да разпознават: числа, животни, предмети, геометрични фигури и фасетни шарки на кубчета.

Това не е всичко! Комплект от 6 малки сензорни топки в доста ярки цветове ще заинтригува бебето. Оребрени, гладки или с шипове, всички топчета стимулират усещането на бебето за допир, сръчност и координация на движенията.

Сензорните топки се поддават на множество игри!

Намерете и малки играчки за баня!

2 животни "пръскалки" пръскат водата! Бебето ще може да води страхотни водни битки по време на къпане или на басейна! За още повече игра, намерете забавна книга за баня! Мека и мека, тази с любов илюстрирана книга е напълно подходяща за малки ръце, които ще обичат да манипулират извивките на страниците и да разглеждат илюстрациите.

Добре обмислено за комфорта на бебето!

Играчките са лесни за работа. По този начин децата упражняват гъвкавост и способност да хващат пръстите си, но също така и концентрацията си за подреждане в частност. Достатъчно, за да се развие сръчност, двигателни умения и наблюдение.

Изработени от качествена пластмаса без мирис (100% PVC), играчките издържат лесно на време и резки движения. Специално проектирано за смачкване, бебето няма да може да се нарани в случай на малки падания върху кубчета например. Бебето може също да използва своите играчки за облекчаване на чувствителните венци по време на никнене на зъби.


Подходящ за деца от 10 месеца.

Включени играчки: 6 кубчета, 6 топки, 2 пръскалки, 1 книжка за баня.

Избършете кубчетата и топките с влажна кърпа.

Изцедете играчките за баня след употреба и измивайте редовно с чиста вода.

Този сайт използва бисквитки. Прочетете повече в "Политика за бисквитките".