Бланка за връщане - BabyOne.bg

Моля, прочетете и попълнете внимателно. Онлайн магазин www.babyone.bg дава възможност за връщане на закупените продукти или замяна в 14 дневен срок от датата на получаване на Вашата поръчка. Условия на връщане: В срок от 14 дни след получаване на стоката, клиентът има право да я върне или замени, като трябва да са спазени следните условия:

1. Запазен добър търговски вид - оригиналната опаковка не трябва да е разкъсана и повредена, трябва да е във вида, в който е получена. Стоката не трябва да е употребявана, прана, гладена, сглобявана.

2. Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба и/или сглобяване, и не е облепвана със стикери.

3. Запазена е оригинална опаковка, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.

4. Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента.

5. При замяна на стока транспортните разходи са за сметка на клиента и в двете посоки, съгласно тарифата на куриерската фирма, която избере да използва. Процедура за връщане или замяна.

1. Изпратете пратката отговаряща на условията за връщане на адрес: гр. София, бул Патриарх Евтимий № 47, тел.: 0898442898, 0898443422.

2. Пратката задължително трябва да бъде придружена от настоящата бланка за връщане като се попълнят данните , посочени по долу. Ако Ви е по-удобно, можете да попълните бланката и да ни я изпратите на имейл babyonebg@gmail.com, като това трябва да стане преди да изпратите пратката към нас.

3. Моля да ни информирате предварително на имейл babyonebg@gmail.com като ни изпратите Банкова сметка (IBAN, титуляр по сметка), по която да бъде преведена дължимата сума.

4. В пратката задължително изпратете освен продукта, който връщате и документите за покупка, получени от Онлайн магазин www.babyone.bg. ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СУМА Възстановяване на сума за закупен продукт става след приемане на пратката от наша страна в нейната цялост ! Възстановяване на сумата става по Банков път в рамките не по-късно от 20 работни дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото да се откаже от стоката, съгласно чл.55, ал.6 от Закона за защита на потребителите. Пратки, изпратени за плащане с наложен платеж, за плащане в брой при получаване и за наша сметка – няма да бъдат приемани !!!

Вашите данни:
Име:............................
Фамилия:............................
Гр./с............................
Ж.к............................
Ул............................
Вх...............Бл.............Ет........... Ап.......
Телефон:............................
E-mail:……………………………………………………………
Причина за връщане на продукта:............................
ДАННИ за Продукта, който желаете да върнете или замените:
Номер на поръчката или товарителница:............................
Наименование на продукта/и:............................
Датана получаване:............................
Замяна с продукт – код и име на продукта:............................
Възстановяване на сума: IBAN:BG............................
Титуляр на сметка:............................
БЛАГОДАРИМ ВИ, ЧЕ СТЕ НАШ КЛИЕНТ !