Menu
Your Cart

Колички

Колички

BabyOne.bg ви предоствая продуктите на 22 производители на детски колички, които всяка майка обожава. 

Тук ще намерите вашата мечтана количка както и всички аксесоари за нея.


Ние предлагаме Mutsy, Quinny, Mountain Buggy, Nuna, Maxi-Cosi, Jane, Britax, Abc-Design и още много !

0
Brand: ABC Design
                                                                                     ..
1,030.00лв Ex Tax:1,030.00лв
Brand: ABC Design
                                                                                     ..
1,299.00лв Ex Tax:1,299.00лв
Brand: ABC Design
                                                                                     ..
1,220.00лв Ex Tax:1,220.00лв
Brand: ABC Design
Подходяща от 0м+ до 22 кгЛесна за транспортиране -9,2 кгЛесна за маневриране, управляема с една ръка, за тесни улици и оживени търговски центрове.Задна ос с амортисьори, седалката е с легнало положение, поставка за крачета и голям сенник, за времето когато малкото ви съкровище се нуждае от почивка о..
460.00лв Ex Tax:460.00лв
Brand: ABC Design
Лека с изключително компактно сгъване до размер на ръчен багаж за удобно пътуване с кола,самолет, автобус или влак.Сгъване и разгъване с една ръка без усилие.Амортисьори на 4-те гуми,подплатена седалка с напълно легнало положение и голям сенник за по-голям комфорт по време на движениеХарактеристика:..
520.00лв Ex Tax:520.00лв
Brand: ABC Design
Diamond серията означава чиста елегантност и високи стандарти за дизайн до последния детайл.Лека с изключително компактно сгъване до размер на ръчен багаж за удобно пътуване с кола,самолет, автобус или влак.Сгъване и разгъване с една ръка без усилие.Амортисьори на 4-те гуми,подплатена седалка с напъ..
570.00лв Ex Tax:570.00лв
Brand: ABC Design
Fashion серията предлага поразителни цветове, оригинални акценти, контрасти и подбрани детайли, за да създаде нещо специално.Лека с изключително компактно сгъване до размер на ръчен багаж за удобно пътуване с кола,самолет, автобус или влак.Сгъване и разгъване с една ръка без усилие.Амортисьори на 4-..
570.00лв Ex Tax:570.00лв
Brand: ABC Design
ABC Design Количка за близнаци ZOOM  Детска количка Zoom е подходяща за след 6 месеца. В комбинация с кошове за новородено (купуват се отделно), количката може да бъде ползвана от самото раждане.  ABC Design Zoom е идеална както за близнаци, така и за породени деца (деца с мал..
1,199.00лв Ex Tax:1,199.00лв
Brand: ABC Design
ABC Design Количка за близнаци ZOOM Diamond asphalt Детска количка Zoom е подходяща за след 6 месеца. В комбинация с кошове за новородено (купуват се отделно), количката може да бъде ползвана от самото раждане.  ABC Design Zoom е идеална както за близнаци, така и за породени деца (де..
1,299.00лв Ex Tax:1,299.00лв
Brand: ABC Design
ABC Design Кош за новородено  ZOOM   Мрежата вградена в сенника на коша позволява добра циркулация на свеж въздух в летните дни. Мекият подплатен матрак, от дишаща материя, осигурява оптимална циркулация на въздуха. Кошът от ABC Design има голям сенник с UV - защи..
299.00лв Ex Tax:299.00лв
Brand: Britax
Britax Koличка B-Agile Детската количка B-AGILE е създадена, за да направи гледането на деца по-лесно и по-безопасно. Всеки родител, се е опитвал да държи бебето си и в същото време да сгъва количката знае, че не е лесно. Затова механизмът на B-AGILE за сгъване с една ръка е наист..
549.00лв Ex Tax:549.00лв
Brand: Britax
Britax Koличка B-Agile 2в1 Детската количка B-AGILE е създадена, за да направи гледането на деца по-лесно и по-безопасно. Всеки родител, който е опитвал да държи бебето си и в същото време да сгъва количката знае, че не е лесно. Затова механизмът на B-AGILE за сгъване с една ръка е наи..
859.00лв Ex Tax:859.00лв
Showing 1 to 12 of 348 (29 Pages)
Този сайт използва бисквитки. Прочетете повече в "Политика за бисквитките".