Menu
Your Cart

Зимни чували за колички

Зимни чували за колички
0
Brand: Chicco
Chicco Универсално зимно чувалче Мекото зимно чувалче на Chicco ще обгърне бебчето в топла и мека прегръдка. Универсалното чувалче на Chicco осигурява максимален комфорт, дори и в най студоното време. Лесно е за използване. Необходимо е само да прекарате коланите на количката през прорезите..
109.00лв Ex Tax:109.00лв
Brand: Cybex
Характеристика Подходящо както за кошници за кола Aton и CloudQ, както и за кош за новородено. Добро решение за студените и хладни дни от годината; Меко и нежно на допир отвътре. С процепи за коланите на количката...
109.00лв Ex Tax:109.00лв
Brand: Cybex
Характеристика Подходящо както за всички модели на Cybex, така и за други бебешки колички. Добро решение за студените и хладни дни от годината; Меко и нежно на допир отвътре. С процепи за коланите на количката...
159.00лв Ex Tax:159.00лв
Brand: Cybex
Характеристика Подходящо както за модела Priam, така и за други бебешки количка. Добро решение за студените и хладни дни от годината; Меко и нежно на допир отвътре. С процепи за коланите на количката. Найлонова част, предотвратяваща замъсяването от обувки ..
349.00лв Ex Tax:349.00лв
Brand: Jane
Jane Mims Универсален зимен чувал/одеяло за кош за новородено Може да бъде ползван като чувалче за кош за новородено или като бебешко одеяло. Изработен от дишаща материя с вътрешна част от мек полар, осигуряващ топлина и нежно и приятно усещане за малкото бебе. Начин наизползване: като зимен чува..
89.00лв Ex Tax:89.00лв
Brand: Mutsy
Mutsy Evo Bold Зимно чувалче за количка 2019Mutsy Спален чувал EVO е практичен аксесоар за бебешката количка. Той ще предпази Вашето бебе по време на разходката му. Ще осигури необходимата защита от студа.Характеристики:• Чувалчето за детска количка Mutsy EVO е пухкаво и топло, за да предложи уют и ..
129.00лв Ex Tax:129.00лв
Brand: Mutsy
Mutsy Evo Industrial Зимно чувалче за количка 2019  Mutsy Спален чувал EVO е практичен аксесоар за бебешката количка. Той ще предпази Вашето бебе по време на разходката му. Ще осигури необходимата защита от студа. Характеристики: • Чувалчето за детска количка Mutsy EVO е пухкаво и ..
129.00лв Ex Tax:129.00лв
Brand: Mutsy
Mutsy Evo Urban Nomad Зимно чувалче за количка 2019 Mutsy Спален чувал EVO е практичен аксесоар за бебешката количка. Той ще предпази Вашето бебе по време на разходката му. Ще осигури необходимата защита от студа. Характеристики: • Чувалчето за детска количка Mutsy EVO е пухкаво и топло, за д..
129.00лв Ex Tax:129.00лв
Brand: Mutsy
Mutsy Nexo Зимно чувалче за количка 2019Mutsy Спален чувал Nexo е практичен аксесоар за бебешката количка. Той ще предпази Вашето бебе по време на разходката му. Ще осигури необходимата защита от студа.Характеристики:• Чувалчето за детска количка Mutsy Nexo е пухкаво и топло, за да предложи уют..
139.00лв Ex Tax:139.00лв
Brand: Mutsy
Характеристика  Чувалчето има отвори, през които могат да преминават 3 и 5 точкови колани, като има възможност да се регулира височината на колана в 3 различни позиции Чувалчето за детска количка Mutsy NIO е пухкаво и топло, за да предложи уют и комфорт за детето, а вие да сте спокойни..
139.00лв Ex Tax:139.00лв
Showing 1 to 12 of 25 (3 Pages)
Този сайт използва бисквитки. Прочетете повече в "Политика за бисквитките".