Menu
Количка

LUDI

0
Brand: LUDI
Осем топки с различни цветове, форми и размери, възбуждащи любопитството на децата и развиващи сензорните им възприятия. Тези топки ще предизвикат децата да се движат след тях и да развиват ловкостта и сръчността си. Играчки за стимулиране на възприятията: Този комплект топки предлага много възможно..
29.95лв Ex Tax:29.95лв
Brand: LUDI
Пълен комплект за игра на бебето!Първо, открийте 6 гъвкави и цветни кубчета, които да подреждате и събирате, за да направите страхотни конструкции! Този образователен пъзел помага да се развие въображението на любопитни малки умове! С течение на времето децата ще се научат да разпознават: числа, жив..
59.95лв Ex Tax:59.95лв
Brand: LUDI
LUDI Меки дрънкалки 2 бр.Тези две леки дрънкалки са проектирани с две дръжки, които перфектно реагират на инстинкта за хващане и позволяват много лесно детето да ги задържи.Техният ярък цвят и кръгла форма обучават бебето да следва дрънкането с очите си, когато ги размахва и по този начин да развива..
18.95лв Ex Tax:18.95лв
Brand: LUDI
Пирамидата е задължителна играчка за всяко дете! Игрите, смеха и новите умения са гарантирани със сладката, розова пирамида, която съпътства Вашето бебе в откриването на нови усещания и умения. Пирамидата е забавна и за по-големи деца. Комплектът съдържа 3 топки и 3 цветни ринга, които се хващат лес..
29.95лв Ex Tax:29.95лв
Brand: LUDI
Пъзелът с животни e предназначен за деца на възраст над 10 месеца.Това малко килимче е забавен, цветен пъзел: 2D, 3D или игра с животни. Развива зрението и сръчността на бебето. Плътно и приятно на допир, това килимче-пъзел е не само атрактивно, но и много удобно. Може да се използва вкъщи, навън ил..
14.95лв Ex Tax:14.95лв
Brand: LUDI
Релефни кубчета Забавление с елементи на учене: Моята първа игра за строителство! Тази играчка е направена от 9 меки, цветни кубчета за подреждане и строене. Всички кубчета за проектирани да издържат на натиск и захапване, но безопасността е гарантирана. Този комплект от 9 гъвкави и цветни кубчета, ..
29.95лв Ex Tax:29.95лв
Brand: LUDI
Играчката за баня Въдица и рибки, развива въображението и събуждат сетивата на Бебето!Риболов, задължително за банята! Състои се от въдица и четири цветни плуващи риби. Специално проектирани за малки ръце. Проектирано от мека и плътна пластмаса, бебето може да ги дъвче, за да масажира венците с..
19.95лв Ex Tax:19.95лв
Brand: LUDI
Да се ​​усмихнете и да решите курса, който да следвате!Създаден да забавлява децата по време на къпане, малкият каякар се движи във водата с пъргавина! Издърпайте въженцата, който активира греблата. Малкото куче отива на лудо бягане през ваната. Игрива и умна, тази проста и лека играчка позволява ра..
16.95лв Ex Tax:16.95лв
Brand: LUDI
Пръскалки Природа. Техния забавен дизайн ще развива въображението на Вашето бебе.Тези малки играчки за баня, превръщат къпането в специално време за семейството. Бебетата харесват мехурчетата и струята вода, които излизат от пръскалките, щом се натиснат.Бебетата могат да дъвча малките пръскалки, нап..
17.95лв Ex Tax:17.95лв
Brand: LUDI
Пръскалки-рибки. Техния забавен дизайн ще развива въображението на Вашето бебе.Тези малки играчки за баня, превръщат къпането в специално време за семейството. Бебетата харесват мехурчетата и струята вода, които излизат от пръскалките, щом се натиснат.Бебетата могат да дъвча малките пръскалки, напра..
17.95лв Ex Tax:17.95лв
Brand: LUDI
Пръскалки Транспорт. Техния забавен дизайн ще развива въображението на Вашето бебе.Тези малки играчки за баня, превръщат къпането в специално време за семейството. Бебетата харесват мехурчетата и струята вода, които излизат от пръскалките, щом се натиснат.Бебетата могат да дъвча малките пръскалки, н..
17.95лв Ex Tax:17.95лв
Brand: LUDI
Пръскалки Ферма. Техния забавен дизайн ще развива въображението на Вашето бебе.Тези малки играчки за баня, превръщат къпането в специално време за семейството. Бебетата харесват мехурчетата и струята вода, които излизат от пръскалките, щом се натиснат.Бебетата могат да дъвча малките пръскалки, напра..
17.95лв Ex Tax:17.95лв
Showing 1 to 12 of 12 (1 Pages)
Този сайт използва бисквитки. Прочетете повече в "Политика за бисквитките".