Menu
Количка

Medela

0
Brand: Medela
Medela - Биберон M (medium flow) - 2 бр Бибероните за шишета за хранене Medela са изработени от изключително мек силикон.  Биберона е с иновативен дизайн, създаден според нуждите на бебетата и техните специфични навици на хранене.Ограничава пропускането на голямо количество мляк..
12.99лв Ex Tax:12.99лв
Brand: Medela
Medela - Крем за зърна 7гр Кремът Purelan 100, Medela е предназначен за облекчение на майката при чувствителни, сухи и раздразнени зърна при кърмене или бременност. Medela PureLan 100 възстановява естествените мазнини на кожата, изсъхнали вследствие на честото кърмене.  Прилага се и ..
12.99лв Ex Tax:12.99лв
Brand: Medela
Medela Адаптер за помпа за кърма Swing Flex Помпите за кърма Медела са с дълъг период на използване и подмяната на частта ще ви позволи по-ефективна работа на изпомпване и ще удължи живота на помпата. Адаптерът позволява да използвате помпата директно включена към мрежата. Тази резервна част е подх..
78.90лв Ex Tax:78.90лв
Brand: Medela
Medela -Биберон S (slow flow) - 2 бр Бибероните за шишета за хранене Medela са изработени от изключително мек силикон.  Биберона е с иновативен дизайн, създаден според нуждите на бебетата и техните специфични навици на хранене.Ограничава пропускането на голямо количество мляко, ..
12.99лв Ex Tax:12.99лв
Brand: Medela
Medela-Бутилки за съхранение и замръзяване на кърма 150мл -3бр Изцеденото мляко не трябва да се съхранява в хладилник по - дълго от 24 часа. Бутилката с кърмата може да бъде замразена във фризер, като при температура (-18°C) може да престои 3-6 месеца, а при (-20°C -40°C) 12 месеца. За разм..
23.99лв Ex Tax:23.99лв
Brand: Medela
Medela-Бутилки за съхранение и замръзяване на кърма 250мл -2бр Изцеденото мляко не трябва да се съхранява в хладилник по - дълго от 24 часа. Бутилката с кърмата може да бъде замразена във фризер, като при температура (-18°C) може да престои 3-6 месеца, а при (-20°C -40°C) 12 месеца. За разм..
21.99лв Ex Tax:21.99лв
Brand: Medela
Medela- Бюстие за лесно изцеждане Новото и удобно бюстие е от изключителна полза за активните майки. То е със специални отвори на чашките, в които може да закрепите фуниите на своята помпа Medela. По този начин имате невероятна свобода да правите, каквото пожелаете, дори и когато се изцеждате. Бюст..
79.99лв Ex Tax:79.99лв
Brand: Medela
Medela-Двуфазна механична помпа Harmony   Двуфазната механична помпа за кърма Medela Harmony е комплектована с два накрайника - мек и твърд и удобна ергономична дръжка. Medela Harmony е двуфазна помпа за кърма: Първата фаза стимулира отделянет..
69.00лв Ex Tax:69.00лв
Brand: Medela
Medela Двуфазна механична помпа Harmony с фуния Flex Двуфазната механична помпа за кърма Medela Harmony е комплектована с фуния Flex Medela Harmony е двуфазна помпа за кърма: Първата фаза стимулира отделянето на кърма и повишава добива. При фаза..
75.90лв Ex Tax:75.90лв
Brand: Medela
Двуфазната механична помпа за кърма Medela Harmony е комплектована с фуния FlexMedela Harmony е двуфазна помпа за кърма:Първата фаза стимулира отделянето на кърма и повишава добива. При фазата за стимулиране производството на кърма за изпомпването се ползва късата ..
83.90лв Ex Tax:83.90лв
Brand: Medela
Помпата Medela Swing maxi Flex™ / Суинг макси Флекс е най-новата двойна електрическа помпа.Помпата Ви дава възможност да изцеждате двете гърди едновременно.Двуфазната електрическа помпа е най-ново и съвременно решение за модерната майка.Нов щит за гърди PersonalFit Flex ™ - изцяло ново изпомпване, п..
399.00лв Ex Tax:399.00лв
Brand: Medela
Помпата Medela Swing Flex™ / Суинг Флекс е най-новата единична електрическа помпа.Двуфазната електрическа помпа е най-ново и съвременно решение за модерната майка.Нов щит за гърди PersonalFit Flex ™ - изцяло ново изпомпване, персонализирано за вас.Технологията Medela 2-Phase Expression® имитира бебе..
294.00лв Ex Tax:294.00лв
Showing 1 to 12 of 43 (4 Pages)
Този сайт използва бисквитки. Прочетете повече в "Политика за бисквитките".