Menu
Your Cart

Аксесоари за столчета и за кола

Аксесоари за столчета и за кола
0
Brand: ABC Design
ABC Design Основа Isofix за столче за кола Tulip Isofix основата Tulip, комбинирана със столчето за кола Tulip Group 0+, осигурява оптимална защита за вашето бебе.Закрепвасе към ISOFIX приспособленията на превозното средство. Столчето за кола Tulip 0+ се монтира лесно върху базата. ISOFIX основата ..
330.00лв Ex Tax:330.00лв
Brand: Cam
Cam Комплект за безопасно пътуване в кола KIT AUTO Характеристика поддържаща главичката възглавничка; подходящо за деца до 10 кг; колани и поясно матраче за обезопасяване на бебето в кош за новородено; колани за обезопасяване на коша от външната страна; произведено в Италия; може да бъде..
85.00лв Ex Tax:85.00лв
Brand: Cam
Cam Основа за столче за кола Area Base white Характеристика основата за транспортиране на столче за колаArea Zero+, подходящо за новородени и деца с тегло до 13 кг; може да бъде закупена отделно от столчето за кола Area Zero+; снабдена с лесен и безопасен механизъм ..
72.00лв Ex Tax:72.00лв
Brand: Chicco
Chicco Люлееща се основа за кош за новородено Style Go Up Люлееща основа за нош за новородено, съвместима със StyleGo Up. Работи с Bluetooth. Има три режима на работа: спорт, оффроуд и градски. ..
225.00лв Ex Tax:225.00лв
Brand: Chicco
Chicco Протектор за столче за кола Протекторът на Chicco предпазва автомобилната седалка от столчето за кола. Протекторът има джобче за съхранение на разни предмети...
65.00лв Ex Tax:65.00лв
Brand: Chicco
Chicco Ролетна щора за кола Шората се прикрепя към стъклото посредством 3 вендузи...
42.00лв Ex Tax:42.00лв
Brand: Chicco
Chicco Сенници за кола, сгъваеми 2 бр. Сенниците могат да бъдат прикрепени към задните стъкла на автомобила чрез две вендузи, които са включени в комплекта. Вендузите позволяват да поставите сенниците в правилната позиция. След като сенниците не са Ви необходими ги сгънете и приберете в спе..
10.00лв Ex Tax:10.00лв
Brand: Chipolino
Chipolino Адаптори за столче за кола Авеню  Адапторите служат за монтиране на столче за кола кошница Авеню върху конструкцията на количка Авеню;в комплект са два броя - ляв и десен;лесни за поставяне...
15.00лв Ex Tax:15.00лв
Brand: Chipolino
Chipolino Адаптори за столче за кола МикаАдапторите служат за монтаж на столче за кола кошница Мика върху количка Мика;в комплект са два броя - ляв и десен;лесни за поставяне...
12.00лв Ex Tax:12.00лв
Brand: Cybex
Cybex Дъждобран за столче за кола Cloud Q и Aton Q Дъждобран Cybex за столче за кола Cloud Q и Aton Q И при дъждовно време желаете да се разхождате с Вашето дете на чист въздух? Тогава дъждобраните на Cybex ви предоставят най-добрата защита. Дъждобранът е подходящ за моделите столчета- кошни..
39.00лв Ex Tax:39.00лв
Brand: Cybex
Cybex Комарник за столче за кола Комарник Cybex за столче за кола Мрежата предлага оптимална защита срещу всякакви насекоми. Благодарение на еластичния материал, тя пасва идеално на всички кошници за кола Cybex- Aton Q, Aton Q I Size, Cloud Q При необходимост може да се пере на 30 градуса. Пр..
39.00лв Ex Tax:39.00лв
Brand: Cybex
Cybex Комбинирани адаптери за колички серия M С помощта на адаптерите, всяка кошница с марка Cybex, може бързо, лесно и сигурно да се монтира на количките Balios M, Agis M Air, Eternis M и Iris M Air. Подходящи са и за кошовете за новородено М серия- за същите колички. Комплекта съдържа 2 броя ..
49.00лв Ex Tax:49.00лв
Showing 1 to 12 of 71 (6 Pages)
Този сайт използва бисквитки. Прочетете повече в "Политика за бисквитките".