Menu
Количка

Аксесоари за столчета и за кола

Аксесоари за столчета и за кола
0
Brand: ABC Design
ABC Design Основа Isofix за столче за кола Tulip Isofix основата Tulip, комбинирана със столчето за кола Tulip Group 0+, осигурява оптимална защита за вашето бебе.Закрепвасе към ISOFIX приспособленията на превозното средство. Столчето за кола Tulip 0+ се монтира лесно върху базата. ISOFIX основата ..
330.00лв Ex Tax:330.00лв
Brand: Cam
Cam Комплект за безопасно пътуване в кола KIT AUTO Характеристика поддържаща главичката възглавничка; подходящо за деца до 10 кг; колани и поясно матраче за обезопасяване на бебето в кош за новородено; колани за обезопасяване на коша от външната страна; произведено в Италия; може да бъде..
85.00лв Ex Tax:85.00лв
Brand: Cam
Cam Основа за столче за кола Area Base white Характеристика основата за транспортиране на столче за колаArea Zero+, подходящо за новородени и деца с тегло до 13 кг; може да бъде закупена отделно от столчето за кола Area Zero+; снабдена с лесен и безопасен механизъм ..
72.00лв Ex Tax:72.00лв
Brand: Chicco
Chicco Люлееща се основа за кош за новородено Style Go Up Люлееща основа за нош за новородено, съвместима със StyleGo Up. Работи с Bluetooth. Има три режима на работа: спорт, оффроуд и градски. ..
225.00лв Ex Tax:225.00лв
Brand: Chicco
Chicco Протектор за столче за кола Протекторът на Chicco предпазва автомобилната седалка от столчето за кола. Протекторът има джобче за съхранение на разни предмети...
65.00лв Ex Tax:65.00лв
Brand: Chicco
Chicco Ролетна щора за кола Шората се прикрепя към стъклото посредством 3 вендузи...
42.00лв Ex Tax:42.00лв
Brand: Chicco
Chicco Сенници за кола, сгъваеми 2 бр. Сенниците могат да бъдат прикрепени към задните стъкла на автомобила чрез две вендузи, които са включени в комплекта. Вендузите позволяват да поставите сенниците в правилната позиция. След като сенниците не са Ви необходими ги сгънете и приберете в спе..
10.00лв Ex Tax:10.00лв
Brand: Maxi-cosi
Maxi-Cosi 2Way Fix База за столчета за кола  База за Maxi-Cosi 2Way Fix е подходяща за: Maxi-Cosi Pearl 2-Way Maxi-Cosi Pebble Maxi-Cosi Pebble plus..
510.00лв Ex Tax:510.00лв
Brand: Maxi-cosi
Maxi-Cosi Family Fix База за столчета за кола Pebble и Pearl Базата Maxi-Cosi FamilyFix е подходяща за столчета в следните две групи: от новродено до приблизително 4 годишна възраст. Снабдена е с ISOFIX и е съвместима със столчетата Pebble (0-13кг) и Pearl (9-18кг). Разполага с 5 позиции на гърб..
480.00лв Ex Tax:480.00лв
Brand: Mutsy
Mutsy Адаптори за количка Evo за столче за кола Maxi Cosi и CybexMutsy Адапторите за столче за автомобил Maxi Cosi към шаси EVO са подходящи за лесно и стабилно монтиране.Комплектът включва 2 броя адаптери.Изключително лесни и удобни за използване. Така Вие може да решите дали да използвате кош..
59.00лв Ex Tax:59.00лв
Brand: Mutsy
Mutsy Адаптор за столче за автомобил Maxi Cosi към шаси i2Mutsy Адапторите за столче за автомобил Maxi Cosi към шаси i2 са подходящи за лесно и стабилно монтиране.Комплектът включва 2 броя адаптери.Изключително лесни и удобни за използване. Така Вие може да решите дали да използвате кошницата самост..
59.00лв Ex Tax:59.00лв
Brand: Mutsy
Mutsy Адаптор за столче за автомобил Maxi Cosi към шаси NIOMutsy Адапторите за столче за автомобил Maxi Cosi към шаси NIO са подходящи за лесно и стабилно монтиране.Комплектът включва 2 броя адаптери.Изключително лесни и удобни за използване. Така Вие може да решите дали да използвате кошницата само..
59.00лв Ex Tax:59.00лв
Showing 1 to 12 of 60 (5 Pages)
Този сайт използва бисквитки. Прочетете повече в "Политика за бисквитките".