Menu
Количка

Биберони

Биберони
0
Brand: Baby Nova
Baby Nova Биберон за хранене каучук кръгъл антиколик 0-24м Материал Каучук Подходящ от 0 до 24 месеца 2бр. в опаковка Проверявайте за щети от износване. Подменяйте на 1 месец. Предлага се с различна големина на отвора. Изберете опция : за вода и чай,за мляко или за гъсти храни...
3.80лв Ex Tax:3.80лв
Brand: Baby Nova
Baby Nova Биберон за хранене каучук ортодонтен антиколик 0-3м Материал Каучук Подходящ от 0 до 3 месеца 2бр. в опаковка Проверявайте за щети от износване. Подменяйте на 1 месец. Предлага се с различна големина на отвора. Изберете опция : за вода и чай или за мляко..
3.80лв Ex Tax:3.80лв
Brand: Baby Nova
Baby Nova Биберон за хранене каучук ортодонтен антиколик 3-24м Материал Каучук Подходящ от 3 до 24 месеца 2бр. в опаковка Проверявайте за щети от износване. Подменяйте на 1 месец. Предлага се с различна големина на отвора. Изберете опция : за вода и чай,за мляко или за гъсти ..
3.80лв Ex Tax:3.80лв
Brand: Baby Nova
Baby Nova Биберон за хранене силикон кръгъл антиколик 0-24м Материал: Силикон Подходящ от 0 до 24 месеца 2бр. в опаковка Проверявайте за щети от износване. Подменяйте на 2 месеца. Предлага се с различна големина на отвора. Изберете опция : за вода и чай,за мляко или за гъсти храни..
3.50лв Ex Tax:3.50лв
Brand: Baby Nova
Baby Nova Биберон за хранене силикон ортодонтен антиколик 0-3м Материал Силикон Подходящ от 0 до 3 месеца 2бр. в опаковка Проверявайте за щети от износване. Подменяйте на 2 месеца. Предлага се с различна големина на отвора. Изберете опция : за вода и чай или за мляко..
3.80лв Ex Tax:3.80лв
Brand: Baby Nova
Baby Nova Биберон за хранене силикон ортодонтен антиколик 3-24м Материал Силикон Подходящ от 3 до 24 месеца 2бр. в опаковка Проверявайте за щети от износване. Подменяйте на 2 месеца. Предлага се с различна големина на отвора. Изберете опция : за вода и чай,за мляко или за гъсти храни  ..
3.80лв Ex Tax:3.80лв
Brand: Baby Nova
Baby Nova Биберон за хранене силикон широк Natural & Soft 0-24м Материал Силикон Подходящ от 0 до 24 месеца 2бр. в опаковка Проверявайте за щети от износване. Подменяйте на 2 месеца. Предлага се с различна големина на отвора. Изберете опция : за вода и чай,за мляко или за гъсти хра..
5.90лв Ex Tax:5.90лв
Brand: Canpol
Canpol Haberman анти-колик биберон 0-6мХарактеристикиАнатомичен силиконов биберонИновативна анти-колик системаHaberman анти-колик биберон е патентован продукт, създаден специално за бебета с колики.Биберонът се използва с шише Habeman, като по този начин се избягва поглъщането на въздух - основната ..
12.90лв Ex Tax:12.90лв
Brand: Chicco
Chicco Биберон Natural Feeling -1 капка, 1 бр./оп. Силиконов биберон с двойна система против колики за шишета Natural Feeling Специалната форма на биберона позволява засмукване както от майчина гърда.96% от децата се адаптират веднага към биберона Natural Feeli..
7.90лв Ex Tax:7.90лв
Brand: Chicco
Chicco Биберон Natural Feeling -2 капки 2м+ 1 бр./оп. Силиконов биберон с двойна система против колики за шишета Natural Feeling Специалната форма на биберона позволява засмукване както от майчина гърда.96% от децата се адаптират веднага към биберона Natural Fe..
7.90лв Ex Tax:7.90лв
Brand: Chicco
Chicco Биберони Natural Feeling - 3 капки Fast Flow 6м+ 2 бр./оп. Двойната анти-колик система на биберона на Chicco предотвратява поглъщането на въздух, редуцирайки риска от появата на колики. Биберонът е с леко изпъкнала форма и издължено зърно, което прави биберона подходящ за по-г..
10.40лв Ex Tax:10.40лв
Brand: Chicco
Chicco Биберони Natural Feeling - комбиниран 4м+ 2 бр./оп. Мекотата и гъвкавостта на биберона помага да пресъздаде усещането от естествено кърмене, преминавайки от кърмене към хранене с бутилка С биберонът Natural Feeling 4м+ бебето ще може да регулира потока на кърма, в зависим..
10.40лв Ex Tax:10.40лв
Showing 1 to 12 of 98 (9 Pages)
Този сайт използва бисквитки. Прочетете повече в "Политика за бисквитките".