Menu
Количка

Комплекти за хранене

Комплекти за хранене
0
Brand: Miniland
Miniland Комплект за хранене Ecomeal Chip - 5 частиПълен комплект за хранене с весели картинки, с който ще превърнете храненето в забавление! Малчуганите ще разполагат със своя чинийка, купичка и чашка, украсени с горски животни. Комплектът е съставен от 5 части: Плоска чинийка за твърда храна&..
35.00лв Ex Tax:35.00лв
Brand: Miniland
Miniland Комплект за хранене NaturmealKомплект за пикник, произведен от екологични оризови влакна, подходящ за съхранение и пренасяне на храната за вашето дете. Контейнерите са снабдени с херметически затварящ се вентил, който гарантира перфектна консервация на хранителните продукти. Комплектът..
34.00лв Ex Tax:34.00лв
Brand: Munchkin
Munchkin Комплект купички с индикатор за температуратаПрепоръчителна възраст 6м+Комплекта се състои от 3 броя цветни купички.Прекомерното претопляне на храната понякога може да се случи. Ако в купичката попадне твърде гореща за консумация храна, лентата White Hot® (патентовано) се активира и по..
13.90лв Ex Tax:13.90лв
Brand: Munchkin
  За 9+ месеца Усмивка, това е любимата чиния на вашето дете! Кажете сирене ... Време е да научите детето как да се храни!Комплектът Smile 'n Scoop ™ , включва чинийка и лъжица.Подготвя вашето дете за самостоятелно хранене.Противоплъзгащото се дъно против разсипване.    ..
19.90лв Ex Tax:19.90лв
Brand: Nuvita
Прибори за прибори за хранене, идеални за насърчаване на бебето да яде само. Дръжката е лека и има оптимално захващане за малки ръце. Долната страна има специална хигиенна опора: Когато се поставя на масата, мундщукът никога не е в контакт с повърхно..
11.90лв Ex Tax:11.90лв
Brand: Nuvita
Приборите са с ергономична форма и ще помогнат на детето да започне да се храни самостоятелно. Подходящи за деца на възраст над 6 месеца. В удобната кутия приборите остават чисти и винаги са под ръка. Не съдържат BPA, PVS и фталати. Подходящи за съдомиялна машина...
9.99лв Ex Tax:9.99лв
Brand: Tommee Tippee
Комплект за кърмене Tommee Tippee, със стерилизатор за микровълнува, съдържа всички необходими продукти за стерилизиране, изцеждане на кърма и хранене на бебето. Стерилизаторът за микровълнова задържа всички аксесоари стерилни до 24 часа, ако не се отваря капакът, за да може да с..
259.00лв Ex Tax:259.00лв
Brand: Tommee Tippee
 Комплектът съдържа:2 бр. шишета Easi-Vent x 150 мл. 2 бр. шишета Easi-Vent x 260 мл.2 бр. x биберони среден поток (medium)1 бр. x четка за почистване2 бр. x залъгалки 0-6м шишетата са съвместими с всички Easi-Vent биберонине съдържат BPA    ..
59.00лв Ex Tax:59.00лв
Brand: Tommee Tippee
Комплектът съдържа:2 бр. шишета Easi-Vent x 150 мл. с биберон бавен поток (slow)2 бр. шишета Easi-Vent x 260 мл. с биберон бавен поток (slow)1 бр. x четка за почистване1 бр. x залъгалки 0-6м шишетата са съвместими с всички Easi-Vent биберонине съдържат BPA..
69.00лв Ex Tax:69.00лв
Brand: Tommee Tippee
Tommee Tippee Комплект за новородено Advanced Anti-Colic + четка за шишета за първите месеци на вашето бебе.Получавате2 бр. шишета Anti-Colic+ x 150 мл. с биберон 1 капка (slow);2 бр. шишета Anti-Colic+ x 260 мл. с биберон 1 капка (slow);2 бр. Биберон Anti-Colic+ с 2 капки (medium);1 бр. x четка за ..
87.00лв Ex Tax:87.00лв
Brand: Tommee Tippee
Биберонът е със специална форма, от мек силикон, който е изключително гъвкав и наподобява майчината гърда.Клапата EASI-VENT регулира въздушния поток, за да може бебето ви да се храни комфортно, без да поглъща излишен въздух.Удобна за захващане форма.Почиствайте или стерилизирайте в микровълнова печк..
89.00лв Ex Tax:89.00лв
Showing 1 to 12 of 17 (2 Pages)
Този сайт използва бисквитки. Прочетете повече в "Политика за бисквитките".