Menu
Количка

Препарати и четки за шишета

Препарати и четки за шишета
0
Brand: Baby Nova
Baby-Nova- Супер четка за почистване на шишета и биберон Мека гъба на връха на четката за цялостно почистване на дъното на шишето и биберона. Четката за биберони се поставя директно в дръжката на четка за шишета и не се губи. С удобна закачалка...
6.95лв Ex Tax:6.95лв
Brand: Canpol
Характеристика Комплект от специално изработени четки за безопасно от надраскване почистване на шишета и биберони преди термичната им дезинфекция Четката за шишета е с гъба, която спомага за почистването отвътре на шишето Шишетата и бибероните трябва да се почистват веднага след хране..
3.99лв Ex Tax:3.99лв
Brand: Canpol
Характеристика Комплект от специално изработени четки за безопасно от надраскване почистване на шишета и биберони преди термичната им дезинфекция Четката за шишета спомага за почистването отвътре на шишето Шишетата и бибероните трябва да се почистват веднага след храненето на детето...
5.99лв Ex Tax:5.99лв
Brand: Canpol
Характеристика 1 брой четка с гъба за шишета 1 брой четка изцяло направена от гъба за шишета 1 брой малка четка / гъба за биберони ..
6.99лв Ex Tax:6.99лв
Brand: Chicco
Chicco Препарат за шишета и съдове от 300 мл Препаратът за бебешки шишета и съдове на Chicco е напълно безопасен за бебета . 98% от съставките са от естествен произход Без аромат и цвят Напълно безвреден  Подходящ за измиване както на бебешки шишета и съдове за хранене, така и на прибори..
7.80лв Ex Tax:7.80лв
Brand: Chicco
Chicco Четка за шише Създадена, за да отстранява мазнина и остатъци, без да уврежда вътрешната повърхност на шишето. В дръжката на четката за шишета се съдържа четката за биберони и дъвчащи се играчки. Комплектът съдържа: четка за почистване на шишета ч ..
11.90лв Ex Tax:11.90лв
Brand: Dr.Brown's
Dr.Brown's Четка за почистване на шишетаСтандартна четка за почистване, подходящи за всички видове шишета.Благодарение на меката гъба, разположена на върха на четката, бузупречно ще почистите шишетата на вашето бебе,а в допълнение тя идеално ще стои изправена, като бъде поставена в нейната стойка.Ko..
9.90лв Ex Tax:9.90лв
Brand: Dr.Brown's
Dr. Brown's -Четчица за почистване на шишета- 4 броя Малките четки помагат да предпазите патентованата вътрешна вентилационна система на Dr. Brown's от запушване. С четките може да измиете както резервоарите, така и тръбичките.Може да се мие в миялна машина (на горния раф..
7.90лв Ex Tax:7.90лв
Friendly Organic Препарат за измиване на плодове и зеленчуци 650мл. Формула, базирана на естествени растителни съставки. Помага при отстраняване на восък, почва и други замърсители от органично и неорганично отгледани продукти. Лесно се изплаква и не оставя вкус или аромат върху продуктите. Не съд..
17.90лв Ex Tax:17.90лв
Friendly Organic-Препарат за ръчно измиване на бебешки шишета и съдове 100 мл С растителни съставки -  осигурява безопасно и ефективно измиване, без остатъчна миризма или вкус. С формула за умерено разпенване, отмива се лесно и не оставя следи. Без ароматДерматологично тестван, хипоалерге..
5.50лв Ex Tax:5.50лв
Friendly Organic-Препарат за ръчно измиване на бебешки шишета и съдове 300 мл. С растителни съставки -  осигурява безопасно и ефективно измиване, без остатъчна миризма или вкус, които да подразнят бебето. С формула за умерено разпенване, отмива се лесно и не оставя следи. Без аромат. Дерма..
9.90лв Ex Tax:9.90лв
Friendly Organic-Препарат за съдомиялна (гел) 750 мл. Мощен гел на растителна основа.Формула за ефективно почистване дори на силно замърсени съдове без помощта на груби химикали. Съдовете остават блестящи и без петна.Съдържа органично масло от листа на Eucalyptus Globulus (евкалипт) и Mentha Arve..
17.90лв Ex Tax:17.90лв
Showing 1 to 12 of 22 (2 Pages)
Този сайт използва бисквитки. Прочетете повече в "Политика за бисквитките".