Menu
Your Cart

За майката

За майката
0
Brand: Cangaroo
Cangaroo-Електрическа помпа за кърма Elegance Електрическата помпа за кърма на Cangaroo Elegance има 10 степени на стимулация и 3 степени на честота; 15 степени на изцеждане. Тих мотор, осигуряващ дискретност; С мек оребрен силиконов накрайник, осигуряващ комфорт; Touchscreen панел за регулира..
99.00лв Ex Tax:99.00лв
Brand: Cangaroo
Cangaroo-Електрическа помпа за кърма Gentle Touch Електическата помпа за кърма на Cangaroo Gentle Touch има 10 степени на стимулация, 3 степени на честота, 15 степени на изцеждане. Тих мотор, осигуряващ дискретност; Лека и удобна за пренасяне, поради компактния си размер; С мек оребрен силико..
85.00лв Ex Tax:85.00лв
Brand: Cangaroo
Cangaroo-Ръчна помпа за кърма Delicate Мек масажиращ силиконов накрайник, осигуряващ комфорт, както при кърмене на Вашето бебе; Лесна за почистване и сглобяване; Лека и удобна за пренасяне; С дръжка, удобна за захващане; Състав: Полипропилен и силикон; Не съдържа Бисфенол - А.Към комплекта..
24.00лв Ex Tax:24.00лв
Brand: Cangaroo
Cangaroo-Ръчна помпа за кърма Snowdrop 4 нива за регулиране на силата на изцеждане; Мек масажиращ силиконов накрайник, осигуряващ комфорт, както при кърмене на вашето бебе; Лесна за почистване и сглобяване; С дръжка, удобна за захващане; Лека и удобна за пренасяне; Без съдържание н..
23.00лв Ex Tax:23.00лв
Brand: Canpol
Canpol Бикини за бременни под корем Бикините са направени от деликатен памук, който не дразни кожата. Удобни за носене, не стягат и Ви помагат да се справите с дискомфорта по време на бременността. Предлагат се в три размера в зависимост от етапа на бременността: S (93см), M (98 см), ..
7.99лв Ex Tax:7.99лв
Brand: Canpol
Canpol Бикини за след раждане за еднократна употреба Еднократните следродилни гащи са предназначени за периода на раждане. три размера: M 52-100 см L 56-104 см XL 60-110 смВсеки чифт е индивидуално опакован.5бр в опаковка.Състав - 100% полипропилен..
5.99лв Ex Tax:5.99лв
Brand: Canpol
Електрическата помпа за кърма Easy Natural улеснява кърменето в началото на лактацията, а също така е много полезна по-късно, когато лактацията вече е стабилизирана;Помпата има автоматична смяна на фазата, така че няма нужда да го правите ръчно;18 настройки на мощността на засмукване, така че регули..
159.00лв Ex Tax:159.00лв
Brand: Canpol
Canpol Контейнери за съхранение на кърма/храна 180 мл. 4 бр. С контейнерите за съхранение на кърма се пести място в хладилника или фризера. Контейнерите имат прилепващ капак, не позволяващ разливане дори при накланяне. Имат разграфена скала На помпата на Canpol Easy Start има адаптер, ..
9.99лв Ex Tax:9.99лв
Brand: Canpol
Canpol Пликчета за съхранение на кърма 150 ml, 20 бр.  Пликчетата за съхранение на кърма са изработени от безопасни висококачествени материали предназначени за контакт с храна.Всяко пликче е стерилизирано.Специалната им форма позволява поставянето им в изправено поло..
16.50лв Ex Tax:16.50лв
Brand: Canpol
Canpol Подплънки за кърма с Aloe Vera Easy Start 40 бр.Характеристики: Подплънките Easy Start съдържат екстракт от алое вера, който ускорява зарастването на рани и успокоява възпалението. Желиращото им свойство дава уникално усещане за сухота за дълго време. Изработени са от дишаща материя за комф..
13.99лв Ex Tax:13.99лв
Brand: Canpol
Canpol Подплънки за кърма с лепенка 30 бр. Меки и нежни материали, които не дразнят гърдите Запазват дрехите сухи и чисти по време на кърмене Всяка подплънка е отделно опакована Имат самозалепваща лепенка, която ги фиксира на точното място. Комплектът съдържа:30 бр. подплънки..
7.99лв Ex Tax:7.99лв
Brand: Canpol
Canpol Подплънки за кърма с лепенка 60 бр. Меки и нежни материали, които не дразнят гърдите Запазват дрехите сухи и чисти по време на кърмене Всяка подплънка е отделно опакована Имат самозалепваща лепенка, която ги фиксира на точното място. Комплектът съдържа:60 бр. подплънки..
11.99лв Ex Tax:11.99лв
Showing 1 to 12 of 149 (13 Pages)
Този сайт използва бисквитки. Прочетете повече в "Политика за бисквитките".