Menu
Количка

Аксесоари за майката

Аксесоари за майката
0
Brand: Canpol
Canpol Подплънки за кърма с Aloe Vera Easy Start 40 бр.Характеристики: Подплънките Easy Start съдържат екстракт от алое вера, който ускорява зарастването на рани и успокоява възпалението. Желиращото им свойство дава уникално усещане за сухота за дълго време. Изработени са от дишаща материя за комф..
13.99лв Ex Tax:13.99лв
Brand: Canpol
Canpol Подплънки за кърма с лепенка 30 бр. Меки и нежни материали, които не дразнят гърдите Запазват дрехите сухи и чисти по време на кърмене Всяка подплънка е отделно опакована Имат самозалепваща лепенка, която ги фиксира на точното място. Комплектът съдържа:30 бр. подплънки..
7.99лв Ex Tax:7.99лв
Brand: Canpol
Canpol Подплънки за кърма с лепенка 60 бр. Меки и нежни материали, които не дразнят гърдите Запазват дрехите сухи и чисти по време на кърмене Всяка подплънка е отделно опакована Имат самозалепваща лепенка, която ги фиксира на точното място. Комплектът съдържа:60 бр. подплънки..
11.99лв Ex Tax:11.99лв
Brand: Canpol
Canpol Протектори за зърна Изработени от мек силикон.Защитават възпалените и разранени зърна.2 броя в комплекта  и кутийка за съхранение...
4.90лв Ex Tax:4.90лв
Brand: Canpol
Canpol Следродилни хигиенни превръзки 10бр. Самозалепваща лента, която ги фиксираПакетът съдържа 10бр. с размери -35/19...
5.99лв Ex Tax:5.99лв
Brand: Chicco
Chicco Антибактериални абсорбиращи подплънки - 30 бр. Chicco подплънките имат супер абсорбиращите микроперли, които задържат течността и кожата остава винаги суха. Специалното антибактериално покритие спира разпространението на бактерии и осигурява защита на гърдите. Външният пласт на а..
8.60лв Ex Tax:8.60лв
Brand: Chicco
Chicco Антибактериални подплънки за кърмачки - 60 бр.Chicco подплънките имат супер абсорбиращите микроперли, които задържат течността и кожата винаги суха. Специалното антибактериално покритие спира разпространението на бактерии и осигурява защита на гърдите. Външният пласт на абсорб..
15.60лв Ex Tax:15.60лв
Brand: Chicco
Chicco Коректор за зърна подпомага процеса на кърмененежно коригиране на зърнатаподходящ за плоски и вдлъбнати зърна..
14.90лв Ex Tax:14.90лв
Brand: Chicco
Chicco Подплънки за гърди с термогел – 2 броя Безопасни и лесни за употреба, те предоставят незабавно облекчение в случай на препълване на гърдите, напрежение в гърдите или преди хранене, за да подпомогнат потичането на млякото, като по този начин помагат за спокойното кърмене. Дискретни, меки и е..
39.90лв Ex Tax:39.90лв
Brand: Chicco
Chicco Подплънки за гърди с хидрогел 6 бр. Предпазват зърната от нараняване, поддържат влажността и еластичността на кожата. Редуцират болката, като облекчават разранените зърна и предпазва областта около зърната.За усещане на свежест преди употреба, може да поставите подплънките в..
29.90лв Ex Tax:29.90лв
Brand: Chicco
Chicco Силиконови колектори за кърма 2 бр. Колекторите за кърма на Chicco подпомагат процеса на кърмене като събират остатъка от кърма, избягвайки контакт с кожата. Благодарение на отворите на колекторите кожата се поддържа суха и се избягва нараняване на зърната или появата на малки ранички. ..
19.90лв Ex Tax:19.90лв
Brand: Chicco
Chicco Силиконови предпазители за зърна S-M / M-L   Комплектът включва: Специалната ергономична форма е създадена, за да осигури допир на нослето и брадичката с кожата на майката, по време на кърмене.Тънкият и мек силикон правят силиконовите предпазители..
15.00лв Ex Tax:15.00лв
Showing 1 to 12 of 46 (4 Pages)
Този сайт използва бисквитки. Прочетете повече в "Политика за бисквитките".